Blocker.nl maakt met regelmaat Technische Analyses (TA) van diverse Cryptocurrencies. Vandaag de Cryptocurrency Ubiq! (UBQ)

Bij traden kunnen indicators enorm hulpzaam zijn. Veel traders vergeten echter dat simpelweg het trekken van horizontale en diagonale lijnen eigenlijk onmisbaar is. Bij Ubiq wordt dat nog maar eens bevestigd. Waar de indicators momenteel niet zo heel veel relevante informatie geven, zijn het vooral de horizontale en diagonale resistances waar de prijs zich bij deze coin naar schikt. Ubiq leent zich dan ook bij uitstek voor het swing traden op de middelkorte termijn. Door middel van tight stop-losses, sell orders onder de resistances en buy orders boven de supports te plaatsen, kan je door de tijd heen veel coins accumuleren.

Hoewel horizontale en diagonale resistances ook veel door de kleinere traders worden gerespecteerd, zien we bij Ubiq dat de whales deze levels sterk verdedigen. Dit is duidelijk te zien aan de huidige 50 BTC buy wall die in lijn ligt met de support waar de prijs nu op leunt. Op deze manier proberen whales de prijs boven de support te houden en vertrouwen aan de markt te geven.

Buywall

Buywall

Tegelijkertijd zien we een gigantisch chart pattern dat al sinds juni 2017 gevormd is. Waarschijnlijk breken we hier precies een jaar later, in juni 2018 uit. Hoewel wij dan zeker resistance gaan ondervinden van de horizontale lijnen, zal een breakout uit dit gigantische chart pattern waarschijnlijk een nieuwe bullrun bewerkstelligen. Er van uitgaande dat de whales de huidige opwaartse diagonale support zullen verdedigen, bevinden we ons hier dus op een prima instapmoment.

UBQ Ubiq

UBQ Ubiq

Denk jij dat Ubiq in juni wederom een mooie bullrun kan veroorzaken? Onderaan de post discussiëren we verder in BlockTalk!