Je bent hier:-, Projects-SophiaTX lanceert zijn mainnet op 25 juli

SophiaTX lanceert zijn mainnet op 25 juli

SophiaTX lanceert zijn mainnet op 25 juli en maakt zich op voor verdere zakelijke acceptatie.SophiaTX, de blockchain-oplossing voor bedrijfsapplicaties die door Equidato Technologies wordt geleverd, lanceert op 25 juli zijn mainnet. De belangrijkste focus van SophiaTX ligt op het bouwen van een bedrijfsklare blockchain-platform dat ondernemingssystemen zoals SAP, Oracle en Microsoft omvat. Ook zal de SophiaTX-blockchain zorgen voor integratie in IoT, digitale apparaten, analyses en verschillende andere.

Sinds het begin van het jaar krijgt SophiaTX opvallend veel aandacht. Het tijdschrift CIO Applications Europe betitelde SophiaTX als bedrijf van het jaar, terwijl Enterprise Security SophiaTX als een van de top 10 blockchain-bedrijven kwalificeerde.  Ander recent nieuws betreft CEO, Jaroslav Kacina die aanwezig was op de CIO Executive Summit in Londen, Verenigd Koninkrijk. Dit was de eerste van een aantal belangrijke evenementen georganiseerd door Evanta, een Gartner Company.

SophiaTX is gebaseerd op Graphene, een open-source blockchain die gedistribueerd Proof of Stake Protocol (DPOS) gebruikt op dezelfde technologie BitShare en Steem. SophiaTX is een samenwerking van Venaco Group en DECENT, die vaardigheden combineert in de graphene blockchain, bedrijfstransformaties en bedrijfssystemen (ERP, CRM, SCM).

Niet alleen bleef het team op koers door alle doelen op de roadmap te voltooien, maar ook essentiële samenwerkingsverbanden en partnerschappen tot stand te brengen met bedrijven zoals Ernst & Young, Cheng & Co in Maleisië, Bizcode in Polen en diverse andere.

Vooruitblik

Zodra het netwerk (mainnet) is gelanceerd, zal het team werken aan het creëren van meer mogelijkheden voor de invoering van SophiaTX in bedrijven en integratie in een breder scala van bedrijfssystemen en -technologieën. Het team streeft naar het gebruik van blockchain-technologie in een groot aantal sectoren en regio’s.

Over SophiaTX
SophiaTX is een blockchain-platform en marktplaats die is toegesneden op het uitbreiden van traditionele toepassingen zoals ERP, SCM, CRM en vele andere met robuuste, samenwerkende en gedecentraliseerde blockchain-mogelijkheden. Het is gebaseerd op een snel, veilig en bedrijfsgeschikt blockchain-protocol en bevat open integratie-API’s voor SAP, andere toonaangevende bedrijfsapplicaties, slimme apparaten en IoT.

Contact:
Olena Yanishevska,
PR-manager, SophiaTX
Tel: +421 948 495 836
olena.yanishevska@sophiatx.com
https://www.sophiatx.com

Door |2018-07-03T20:38:14+00:003 juli 2018|Categorieën: Nieuws, Projects|Tags: , , , , , , |0 Reacties

Comments on SophiaTX lanceert zijn mainnet op 25 juli