Je bent hier:--SophiaTX lanceert openbare blockchain

SophiaTX lanceert openbare blockchain

De flexibele en schaalbare oplossing zal dienen als de basis voor bedrijven waar peer-to-peer architectuur en decentralisatie gewenst en voordelig is.

SophiaTX lanceerde succesvol zijn mainnet met als belangrijkste doel het creëren van een openbare blockchain met functies en mogelijkheden die geschikt zijn voor zakelijk gebruik.

Met zijn snelle en veilige blockchain, wordt biedt SophiaTX een echt gedecentraliseerd ecosysteem aan dat bedrijven in staat stelt om efficiëntie te leveren en beter samen te werken in de waardeketen.

Sinds haar oprichting begin 2017 was SophiaTX de eerste open-source blockchain die zich richtte op de integratie van blockchain met SAP, Oracle, Microsoft en andere grote ERP-, CRM- en SCM-systemen.

Het biedt aanzienlijke waarde door blockchain te gebruiken in de operationele en beheersprocessen van een bedrijf om maximale transparantie, traceerbaarheid en vertrouwen te garanderen.

SophiaTX heeft eerder al meerdere samenwerkingsverbanden en partnerships aangekondigd, variërend van samenwerking met Ernst en Young met als doel om blockchaintechnologie te integreren in de auto-industrie om met Hyperledger te werken aan onderzoek en ontwikkeling.

Andere partnerships zijn BizCode in Polen, Cheng & Co in Maleisië, Biotron in Slowakije en ArkTree in Zuid-Afrika.

In mei werd SophiaTX door zowel Enterprise Security als CIO Application Magazine uitgeroepen tot een van de top 10 beste blockchain bedrijven, waarbij de laatste SophiaTX ook de blockchain onderneming van het jaar noemde.

“We zijn blij met deze langverwachte zakelijke blockchain, die we beschouwen als een cruciale stap in de richting van de onthulling van het immense potentieel van blockchain voor de wereld. We kunnen eindelijk gaan samenwerken met bedrijven en hen door de volgende golf van digitale transformatie leiden “, licht Jaroslav Kacina, CEO van SophiaTX, toe.

De cryptografisch veilige, gedistribueerde datatechnologie van SophiaTX zal een groot aantal sectoren ten goede komen die te maken hebben met langzame, complexe en langdurige processen;gecompromitteerde beveiliging en flinke kosten.

Het is ingesteld om bedrijven in staat te stellen het eigendom van assets over vertrouwde grenzen te volgen en te traceren, kansen voor samenwerking tussen organisaties te stimuleren en nieuwe bedrijfsmodellen te innoveren.

Het kan de breedte van digitale transformatie van een enkele organisatie uitbreiden naar de workflows die het deelt met zijn leveranciers, klanten en partners.

Gebouwd op Graphene blockchain – hetzelfde protocol achter bekende Bitshares, Steem en EOS – stelt SophiaTX in staat om een ​​snel, veilig ontwikkelvriendelijk platform te bieden voor het bouwen en implementeren van gedistribueerde blockchain oplossingen.

De toepassing van de SophiaTX blockchain wordt ondersteund door een marktplaats die vele waardevolle processtromen, use case-ontwerpen, API’s en gemeenschappelijke bouwstenen omvat;

specifiek ontwikkeld voor veelgebruikte ERP- en CRM-systemen en andere zakelijke toepassingen.

“Het is slechts een kwestie van tijd totdat blockchain een essentieel onderdeel wordt van het bedrijfsleven.

Het concept van een slimme wereldeconomie gebouwd op deze vertrouwensmethode is op dit moment al aan het werk en we zijn er trots op daar een deel van te zijn, “zei Kacina.

Over SophiaTX
SophiaTX is een blockchain-platform en marktplaats die is toegesneden op het uitbreiden van traditionele toepassingen zoals ERP, SCM, CRM en vele andere met robuuste, samenwerkende en gedecentraliseerde blockchain-mogelijkheden. Het is gebaseerd op een snel, veilig en bedrijfsgeschikt blockchain-protocol en bevat open integratie-API’s voor SAP, andere toonaangevende bedrijfsapplicaties, slimme apparaten en IoT.

Olena Yanishevska,
PR-manager van SophiaTX
Telefoon: +421 948 495 836
Email: olena.yanishevska@sophiatx.com
Website: https://www.sophiatx.com

Door |2018-07-28T09:46:31+00:0026 juli 2018|Categorieën: Nieuws|0 Reacties

Comments on SophiaTX lanceert openbare blockchain