Je bent hier:--SophiaTX en BizCode gaan partnerschap aan

SophiaTX en BizCode gaan partnerschap aan

BizCode is een technologiepartner en value-added reseller (VAR) van de SophiaTX-blockchain geworden.
“We zijn erg blij met het aangaan van de samenwerking met BizCode. Polen is een van de belangrijkste economieën in Europa en ook wereldwijd. Bovendien is het ook een van de beste plaatsen voor technologische innovatie en talent “, zei Jaroslav Kacina, CEO van SophiaTX.

Bizcode is een consulting- en softwareontwikkelingsbedrijf gericht op SAP Business One-implementaties, ERP- en e-commerce integratieservices en andere zakelijke applicatiediensten.

Volgens het onderzoek van McKinsey heeft Polen een geweldig potentieel als topeconomie van de toekomst, onder andere in de dienstensector voor bedrijven.

Dankzij de samenwerking kan SophiaTX blockchain-innovatie naar een van de snelstgroeiende economieën ter wereld brengen. De nauwe samenwerking van de twee bedrijven is niet alleen gericht op de integratie van de SophiaTX blockchain in ERP-systemen, zoals SAP Business One, maar ook op de gezamenlijke ontwikkeling van blockchain-gebaseerde applicaties op SophiaTX voor zowel de lokale als de mondiale markt.

Polen neemt een centrale strategische positie in Europa in en de combinatie van hooggekwalificeerde werknemers en groeiende uitgaven voor onderzoek en ontwikkeling is interessant. Niet alleen voor Europese maar ook voor niet-Europese investeerders, vooral uit de Verenigde Staten en Aziatische landen. Die zien Polen als een link tussen Centraal- en Oost-Europa (100 miljoen consumenten) en West-Europa (500 miljoen consumenten). Polen staat nu op de 25e plaats wereldwijd wat betreft het bbp.

Over BizCode
BizCode is een geautoriseerde SAP-partner voor de SAP Business One-oplossing die implementatie-, integratie-, ontwikkelings- en consultancyservices levert.

Over SophiaTX
SophiaTX  is een blockchain-platform en marktplaats die is toegesneden op het uitbreiden van traditionele toepassingen zoals ERP, SCM, CRM en vele andere met robuuste, samenwerkende en gedecentraliseerde blockchain-mogelijkheden. Het is gebaseerd op een snel, veilig en bedrijfsgeschikt blockchain-protocol en bevat open integratie-API’s voor SAP, andere toonaangevende bedrijfsapplicaties, slimme apparaten en IoT.

Door | 2018-06-11T21:41:08+00:00 11 juni 2018|Categorieën: Nieuws|Tags: , , , , , , , , |0 BlockTalk reacties

Comments on SophiaTX en BizCode gaan partnerschap aan