Je bent hier:-, Projects-Partnership tussen ArkTree en Sophiatx

Partnership tussen ArkTree en Sophiatx

Het blockchain-landschap in Zuid-Afrika zal profiteren van een exclusieve samenwerking tussen SophiaTX en ArkTree.

Als SophiaTX’s enige VAR (value-added reseller) in Zuid-Afrika, zal ArkTree internationaal erkende blockchain-innovatie brengen naar het ERP-domein (enterprise resource planning), dat snel aan kracht wint als kanaal voor digitale disruptie wereldwijd.   “De ervaring in enterprise-grade informatiesystemen in combinatie met de mogelijkheid om klanten te laten zien hoe systemen kunnen worden geïntegreerd met geschikte blockchain-oplossingen om de bedrijfswaardeketen te verbeteren, biedt deze twee bedrijven een solide basis in hun partnerschapsbeslissing,” zegt Sean Martin, Managing Director bij ArkTree.

Martin legt ook uit dat het blockchain-fenomeen relatief nieuw en onbekend is, wat leidt tot kritisch onderzoek en weerstand van het publiek. Hij schrijft dit toe aan ontoereikende publieke kennis over wat blockchain is en hoe het zijn volledige potentieel kan ontketenen om de zakenwereld en daarbuiten te transformeren en te verheffen.

De veiligheid van blockchain ligt in de pure decentralisatie van de infrastructuur, die het mogelijk maakt om gecodeerde gegevens tegelijkertijd op een breed netwerk van computers op te slaan. De informatie die is opgeslagen in een blockchain kan daarom niet worden gewijzigd. In al zijn eenvoud is een dergelijk veilig en transparant platform perfect geschikt om de beweging van een actief in de hele waardeketen te traceren.

Martin legt ook de nadruk op de impact die blockchain zal hebben. Als potentiële basis voor een veilig peer-to-peer transactieplatform zal blockchain een cruciale rol spelen in toekomstige activiteiten. De transparantie van Blockchain, die voortvloeit uit het onvermogen om gegevens in het netwerk te wijzigen, zal leiden tot vermindering van fraude, terwijl de eenvoud uiteindelijk zal leiden tot verbeterde automatisering en een meer kosteneffectieve gegevensverzameling over de hele wereld.

Als een digitaal ‘gedistribueerd grootboek’ is de technologie gemaakt voor meerdere industrieën binnen de toeleveringsketen, waaronder landbouw, voeding, geneesmiddelen, dranken, detailhandel, onroerend goed, mijnbouw en vele andere waardeketens van bedrijven waar traceerbaarheid over complexe supply chain-netwerken heen plaatsvindt. een hoge prioriteit.

“SophiaTX zal in relatief korte tijd een directe impact hebben op het bedrijfsresultaat voor alle bedrijven die streven naar betere samenwerking, uitwisseling van informatie tussen verschillende industrieën en een toename van het concurrentievermogen. SophiaTX is gericht op uitbreiding van zakelijke toepassingen zoals SAP en ook op de integratie van storende technologieën zoals IoT-sensoren, AI, Robotics en diverse andere, “stelt Jaroslav Kacina, CEO van Sophia TX.   “Ons partnerschap zal schaalbare blockchain-oplossingen van ondernemingsklasse leveren met service en prestaties die bedrijven nodig hebben. Bovendien biedt de oplossing passende nalevingsniveaus – SophiaTX werkt samen met de “grote vier” advies- en auditkantoren om de vereiste beveiligingsnormen en ISO-certificeringen te bereiken, “voegt Kacina toe.

ArkTree speelt een leidende rol in de enterprise-klasse blockchain-arena in Zuid-Afrika door niche en inzichtelijke blockchain-consultingexpertise aan te bieden aan zijn partners en klanten. Het biedt ook een gespecialiseerde sjabloonoplossing voor management accounting voor SAP-klanten, die winstgevendheid en kostenbeheer naar het volgende niveau tilt wanneer deze wordt aangedreven door de nieuwe interne geheugentechnologie.

SophiaTX, met haar focus op innovatie, is van plan in de komende maanden een veelheid aan use cases en applicaties beschikbaar te stellen, zodat bedrijven niet alleen het potentieel van blockchain beter kunnen begrijpen, maar ook de time-to-market aanzienlijk verkorten.

Over SophiaTX
SophiaTX is een blockchain-platform en marktplaats die is toegesneden op het uitbreiden van traditionele toepassingen zoals ERP, SCM, CRM en vele andere met robuuste, samenwerkende en gedecentraliseerde blockchain-mogelijkheden. Het is gebaseerd op een snel, veilig en bedrijfsgeschikt blockchain-protocol en bevat open integratie-API’s voor SAP, andere toonaangevende bedrijfsapplicaties, slimme apparaten en IoT.

Contact:
Olena Yanishevska,
PR-manager, SophiaTX
Tel: +421 948 495 836
olena.yanishevska@sophiatx.com

Over ArkTree

ArkTree is een innovatief, waardegericht informatiesysteem-adviesbureau dat gespecialiseerd is in blockchain-oplossingen voor ondernemingen en de gehele industrie, evenals geavanceerde management accounting in de geïntegreerde financiële supply chain-ruimte. Ga voor meer informatie naar www.arktree.i

 

Door |2018-07-19T21:11:19+00:0019 juli 2018|Categorieën: Nieuws, Projects|Tags: , , , , , |0 Reacties

Comments on Partnership tussen ArkTree en Sophiatx