Je bent hier:--Decent lanceert frisse nieuwe website

Decent lanceert frisse nieuwe website

DECENT krijgt een frisse nieuwe look met de herlancering van hun website en branding.

De website onderging een complete revisie, waarbij het oude ontwerp werd vervangen en verschillende nieuwe functies werden toegevoegd. Ook is het bedrijf aanzienlijk uitgebreid sinds de lancering van hun blockchain en werd het essentieel om hun uitgebreide focus te communiceren. Deze nieuwe site illustreert dat DECENT gericht is op het hele ecosysteem rondom hun eigen open-source blockchain-technologie, DCore.

De herziene visie van DECENT omvat het leveren van alle benodigde tools en technologieën voor iedereen, om overal gedecentraliseerde apps te bouwen voor gebruik in de echte wereld. De bijgewerkte website weerspiegelt deze missie en het bedrijf heeft een aantal mogelijkheden ontdekt om de manier waarop het visueel communiceert, te stroomlijnen.

Met de ambitie om op het snijvlak van blockchain-innovatie te zijn, bracht het bedrijf zijn teams samen en besliste om het logo en de website een belangrijke upgrade te geven. Het bedrijf zegt dat het hun bedoeling is om een ​​identiteit te presenteren die eenvoudig, functioneel en representatief is voor het potentieel van zijn technologie.

Afgelopen maand presenteerde DECENT het nieuwe bedrijfslogo dat zeer positieve feedback kreeg. Volgens de oprichter en CEO van het bedrijf, Matej Michalko: “Het logo en onze visie zijn cruciale componenten voor de manier waarop DECENT door het publiek wordt gezien. We wilden eenvoud op een kleinere schaal terwijl we tegelijkertijd meer zichtbaarheid gaven door de verschillende ratio’s van symbool naar tekst. Het nieuwe lettertype is sterker, leesbaarder en vet genoeg om bestand te zijn tegen de hedendaagse gevarieerde weergavevereisten. ”

Een link naar ‘Press Kit’ is ook toegevoegd aan de website, waardoor media gemakkelijk toegang hebben tot middelen die ze kunnen downloaden, waaronder het nieuwe bedrijfslogo.

Daarnaast zijn live DCT (DECENT’s eigen altcoin) -details toegevoegd, samen met een vernieuwde nieuwspagina, om bezoekers op de hoogte te houden van alle dingen waar DECENT aan werkt.

 

 

Over DECENT
DECENT is een stichting zonder winstoogmerk die een open source blockchain-ecosysteem heeft ontwikkeld dat bedrijven helpt zich aan te passen aan een gedecentraliseerde toekomst. Met hun gepatenteerde technologie en platform genaamd DCore, kan DECENT een breed scala van real-world applicaties verbeteren, vooral voor content distributienetwerken.

Over DCore
DCore is de blockchain waarop je echt kunt bouwen. Dit platform is ontwikkeld door DECENT en zal een revolutie teweegbrengen in de manier waarop digitale gegevens worden uitgewisseld door het aanbieden van vereenvoudigde, gedecentraliseerde en grenzeloze inhoud en gegevensdistributie voor toepassingen (dApps). DCore is een open-sourceoplossing voor bedrijven die hun eigen op blockchain gebaseerde ideeën willen versnellen.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Door |2018-06-27T22:55:18+00:0026 juni 2018|Categorieën: Nieuws|Tags: , , , , , , |0 Reacties

Comments on Decent lanceert frisse nieuwe website