Je bent hier:-, Projects-Nieuwe Blockchain e-commerce generatie met CraftR

Nieuwe Blockchain e-commerce generatie met CraftR

De e-commercemarkt voor creatieve assets bevindt zich nog in de ontwikkelingsfase. Er heeft nog niet veel vitale vooruitgang plaatsgevonden. Daarom betalen de consumenten en verkopers nog steeds hoge kosten en provisies, krijgen ze niet de waarde die hun werk verdient, terwijl de platformaanbieders enorm veel geld verdienen in de vorm van commissie- en transactiekosten. Maar de dingen zijn nu veranderd. De blockchain-technologie heeft de gehele e-commerce markt voor goederen en diensten bijna helemaal veranderd. De markt voor creatieve assets is geen uitzondering. Verschillende startups komen eraan om de e-commerce markt te revolutioneren door gebruik te maken van de distributed ledger-technologie. Een van deze bedrijven is CraftR. CraftR sprong in de e-commercemarkt van creatieve assets met als uiteindelijk doel het verminderen of elimineren van de forse commissies, het verlagen van de transactiekosten en het bieden van een veilige, beveiligde en transparante gateway voor crypto-betalingen.

Over CraftR

CraftR is een veilig, slim en eenvoudig te gebruiken en gedecentraliseerd platform dat speciaal is ontworpen voor freelancers en ontwikkelaars die bereid zijn om deel te nemen aan het kopen en verkopen van creatieve digitale assets op een peer-to-peer-netwerk gebouwd op de blockchain. Het is gericht op het verstoren van de e-commerce markt van creatieve assets door de decentrale services op web 3.0 te brengen. CraftR biedt crypto-tokenbetalingen, een geïntegreerde wallet, een opslagfaciliteit, lagere of bijna nul transactiekosten en nog veel meer.

Freelancers en ontwikkelaars zullen in staat zijn om hun vaardigheden / producten / diensten op het platform te demonstreren om potentiële kopers aan te trekken die op zoek zijn naar geschikte vaardigheden en producten voor hun (onvolledige) projecten. De freelancers en ontwikkelaars zullen het brede scala aan creatieve digitale middelen, zoals mediabestanden, digitale tutorials, 2D & 3D-objecten, scripts, sjablonen, programmeerservices en codeervaardigheden, enz. rechtstreeks aan de kopers kunnen aanbieden zonder enige vorm van commissies en/of transactiekosten te betalen. De transacties kunnen worden gecontroleerd. Hiermee kunnen gebruikers bevestigd zien dat  het platform naadloos functioneert.

Belangrijkste kenmerken van CraftR – E-commerce platform voor creatieve digitale assets
◾Het brede scala aan digitale creatieve assets
◾CRAFTR-betalingssysteem (nul transactiekosten en provisies)
◾Verwijdering van tussenpersoon
◾Reward en verwijzingssysteem
◾Ingebouwde opslagruimte (webwallet)
◾Premium-services – 4 verschillende niveaus van premium-services
◾Ranking-systeem
◾CraftR IDE
◾ Premieprogramma
◾Advertentiesysteem

Hoe werkt het?

Craftr is een e-commerce marktplaats (een gedecentraliseerd platform) voor digitale creatieve assets. Verkopers, freelancers en ontwikkelaars kunnen hun digitale producten, services en vaardigheden in bewerkbare secties plaatsen met de nodige details en een voorbeeld van hun digitale assets. De klanten of kopers benaderen verschillende leveranciers, afhankelijk van hun vereisten, om het betreffende digitale product te kopen. De verkopers of verkopers worden betaald in de vorm van CraftR-tokens. Hoewel, leveranciers een prijs in USD moeten instellen die later in crypto-tokens zal worden vertaald.

De CraftR-tokens zijn beschikbaar en je kunt ze kopen bij de token-sale die nu loopt. Later zullen de tokens beschikbaar zijn op de belangrijkste crypto-exchanges van waaruit de gebruikers ze kunnen kopen om de diensten van CraftR Marketplace te gebruiken.

Om de originaliteit van het product en de schending van rechten te waarborgen, heeft CraftR ook het protocol voor productbeoordelingen en -beheer opgesteld. Alle digitale activa die door de leveranciers worden gepost, worden door het personeel gecontroleerd om de originaliteit te bevestigen en om ervoor te zorgen dat het geen inbreuk maakt op de rechten en eigenschappen van derden. Als het product aan de vooraf gedefinieerde vereisten voldoet, kunnen de verkopers het pas dan op de markt plaatsen, anders wordt het meteen afgekeurd.

Momenteel bevindt de CraftR-marktplaats zich nog in de ontwikkelingsfase en zijn er drie versies van het platform beschikbaar voor de gebruiker. Elke versie heeft solide faciliteiten en topservices.

Afgezien daarvan kunnen de gebruikers de verschillende aspecten van hun product beheren die ze kopen / verkopen, volledige controle hebben over hun transacties, in aanmerking komen om deel te nemen aan bounty-programma’s, gebruikersproductbeheer, belonings- en referentiesysteem, rankingprotocol en CraftR IDE (Integrated Development Kit).

De ICO

De CraftR ICO is gestart op 15 juni en eindigt op 30 november. CraftR-tokens zullen aan de beleggers worden overgeboekt op een ERC20-compatibele wallet. Elk CraftR-token kost ongeveer 0.00025 ETH. Er zullen 33,3 miljoen tokens beschikbaar zijn als pre-mined tokens van 100 miljoen en 3,3 miljoen zullen worden gereserveerd. De overige tokens kunnen in de opeenvolgende jaren gemined worden. Volgens het huidige token-distributiepatroon wordt 62% van de tokens verkocht via de ICO, 2% wordt gebruikt in belonings- en doorverwijzingsprogramma’s, 2% voor premies, 30% voor de swap, 1,5% voor de ontwikkeling en marketing elk en 1 % voor het bouwen van een sterk fundament.

CraftR-tokens zijn utility-tokens die kunnen worden gebruikt op het CraftR-marktplatform voor verschillende diensten die zij aanbieden. Bovendien hebben populaire ICO-rating- en beoordelingsservices, zoals ICObench (3.9 / 5), FoundICO (8.8 / 10), ICO-alert en Track ICO (4.3 / 5) dit project hoog gewaardeerd vanwege de veelbelovende investeringsmogelijkheid. De verkoop zal binnenkort eindigen en ook de korting die nu beschikbaar is voor token kopers. U kunt de kortings- en bountyprogramma’s bekijken die beschikbaar zijn op de website: www.craftr.io.

Door |2018-10-09T15:42:17+00:009 oktober 2018|Categorieën: Nieuws, Projects|Tags: , , |0 Reacties

Comments on Nieuwe Blockchain e-commerce generatie met CraftR