Je bent hier:--Nieuw handelsplatform Coinmerce online

Nieuw handelsplatform Coinmerce online

Nieuw crypto-handelsplatform Coinmerce maakt handelen makkelijk, snel en betrouwbaar voor iedereen. Het nieuwe handelsplatform maakt +70 cryptocurrencies beschikbaar via iDeal. Met dit platform bieden zij de mogelijkheid om via iDeal cryptocurrencies te kopen en verkopen. Via de app van het platform is het een fluitje van een cent om Bitcoin en maar liefst 70 andere crypto’s te verhandelen en op te slaan. Daarmee maken ze de markt toegankelijk voor een breed publiek.

Coinmerce noemt zichzelf een ‘’the new kid on the block’’ en onderscheidt zich op meerdere manieren van andere handelsplatformen. Ten eerste maakt het als een van de weinige gebruik van wallets, waardoor gebruikers geen ingewikkelde processen hoeven te doorlopen en met 3 klikken een transactie kunnen voldoen. Daarnaast biedt Coinmerce als enige de mogelijkheid om crypto-tikkies te gebruiken, waarmee er in crypto’s wordt betaald in plaats van euro’s. Tot slot staat gebruiksgemak voorop en biedt Coinmerce verschillende support kanalen zoals; Whatsapp, Telegram, Facebook, Email en Twitter.

Het platform is in zijn huidige vorm al een disruptieve speler, maar CEO Nick Smits van Oyen geeft aan dat er genoeg features op de horizon liggen en dat innovatie centraal staat binnen het bedrijf. Coinmerce focust zich de komende jaren op het decentraliseren van het platform.

Door |2018-07-09T19:38:25+00:009 juli 2018|Categorieën: Nieuws|Tags: |1 Reactie

Comments on Nieuw handelsplatform Coinmerce online

  • Peter

    Ziet er goed uit!