Je bent hier:-, Nieuws, Projects-NHCT wordt gelist op LATOKEN

NHCT wordt gelist op LATOKEN

NHCT heeft aangekondigd dat zij op LATOKEN wordt gelist, een van ’s werelds grootste cryptocurrency-exchanges.

De handel begint begin volgend jaar, nadat NHCT zijn ICO heeft voltooid.

NHCT (NanoHealthCareToken) is een door blockchain aangedreven ecosysteem voor totale gezondheid.

NHCT heeft een overeenkomst gesloten met LATOKEN. LATOKEN creëert een laag van beveiliging en transparantie voor tokenkopers die vertrouwen tussen alle betrokken partijen ontwikkelt.

NHCT-platform
NHCT is een platform voor gezondheidsbeheer dat is gebouwd op de filosofie van preventieve in plaats van reactieve medische zorg. Het maakt gebruik van blockchain om systemische problemen tegen te gaan die de gezondheidszorg van vandaag teisteren, zoals hoge kosten, gegevensfragmentatie en gegevensbeveiliging. NanoHealth had in 2014 de prestigieuze HULT-prijs gewonnen, die samen met een seed-financiering van $ 1 miljoen kwam. Het team werkt sindsdien aan het creëren van een wereldwijd, gedecentraliseerd ecosysteem voor gezondheid en welzijn.

Dit platform wordt geleid door Manish Ranjan, een Alumnus van IIT Bombay en ISB Hyderabad. Over de overeenkomst zegt Manish: “We zijn erg verheugd dat we de kans hebben gekregen om ons token op een van de beste en grootste cryptocurrency-exchanges te zetten. We wilden altijd een naadloze uitwisselingservaring creëren voor alle deelnemers aan het NHCT-ecosysteem. LATOKEN past perfect bij dat doel. ”

NHCT streeft ernaar om op 15 december 2018 een hard-cap van $ 9M te verkrijgen via de pre- en main token sale. De verkoop komt met een uniek kenmerk van gegarandeerde bijdrage bescherming. Partijen die een grote bijdrage leveren (meer dan 100.000 USD) krijgen een billijkheidspositie. Deze biedt hun de waarborg voor hun bijdrage. Backers kunnen inloggen op https://www.nhct.io/ om deel te nemen aan de early bird aanbieding. Dit gebeurt op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt en voor een beperkte periode.

Over LATOKEN Exchange
LATOKEN is een snelgroeiende crypto-exchange gericht op liquiditeit voor nieuwe tokens. LATOKEN startte in de Top-50 van CoinmarketCap in juli 2018 en heeft zijn ranking verbeterd. Het heeft:
● $ 30 miljoen + dagelijkse omzet;
● Meer dan 80.000 geregistreerde handelaren;
● 180+ crypto-paren beschikbaar voor handelen;
● Lage handels- en opnamekosten;
● Nieuwe handelsparen komen er wekelijks bij.

Door |2018-10-30T11:40:06+00:0030 oktober 2018|Categorieën: Exchanges, Nieuws, Projects|Tags: , , , , |0 Reacties

Comments on NHCT wordt gelist op LATOKEN