Je bent hier:-, Projects-NHCT sluit $ 250k deal met TCAT

NHCT sluit $ 250k deal met TCAT

NHCT is er trots op recent een wederzijdse investeringspartnerschap met het nieuwe futuristische cryptoplatform TCAT te hebben gesloten.
NHCT is een door Blockchain aangedreven ecosysteem voor totale gezondheid. Het is een state-of-the-art ecosysteem dat is gebouwd op de filosofie van preventieve in plaats van reactieve medische zorg. TCAT is bedoeld om TheCurrencyAnalytics.com op te starten in het meest vertrouwde crypto nieuwsportaal, alleen uitgerust met pro-schrijvers. Alle fondsen die uit het token worden gegenereerd, zullen worden gebruikt om de beste verslaggevers en echte journalisten in dienst te nemen die buitengewoon geïnteresseerd zijn in bijgewerkte en authentieke nieuwsverslagen.

Over de ontwikkeling gesproken, zegt de heer Manish Ranjan, CEO NHCT, zei: “We zijn erg blij dat we ons aansluiten bij TheCurrencyAnalytics. We werken allebei aan dezelfde doelstellingen in onze respectievelijke industrieën – om dingen opener, transparanter en efficiënter te maken voor alle betrokken stakeholders. Op die manier zijn er veel synergieën tussen NHCT & TCAT. ”

NHCT heeft zijn soft-cap al bereikt en stoomt nu door naar de hard-cap met de mainsale dat is gestart op 15 november 2018.

NHCT streeft ernaar om $ 9M op te halen via de token-verkoop. Na een succesvolle pre-sale ronde, richt NHCT zich nu op het bereiken van de hard-cap door middel van de 4 weken durende token mainsale. Om mee te doen aan de mainsale moet een minimale bijdrage van $ 10 gedaan worden. De investeerder krijgt daar bovenop een aantrekkelijke bonus van 20%. Het ingezamelde geld zal worden gebruikt om hun bestaande product te perfectioneren en wereldwijd te vermarkten. Bijdragers kunnen inloggen op https://www.nhct.io/ om NHCT tokens te kopen.

De website Currency Analytics: https://thecurrencyanalytics.com/
NHCT-website: https://www.nhct.io/
Telegram: https://t.me/Nanohealth
Medium: https://medium.com/nhct-nanohealth-care-token
Twitter: https://twitter.com/NHCToken?lang=en

Door |2018-11-19T23:21:19+00:0019 november 2018|Categorieën: Nieuws, Projects|Tags: , , |0 Reacties

Comments on NHCT sluit $ 250k deal met TCAT