Je bent hier:-, Nieuws, Projects-NHCT kondigt pre-ICO aan!

NHCT kondigt pre-ICO aan!

NHCT.io, een door blockchain aangedreven ecosysteem van Total Health, start op 1 oktober met hun pre-sale.

Momenteel loopt de private sale van NanoHealthCare Token, dat twee kantoren heeft, een op de Kaaimaneilanden en een in India.

De voorverkoop komt met een aantrekkelijke bonus van 35% als aanbod voor vroege investeerders. NHCT (NanoHealthCareToken) heeft tot doel de hardcap van $ 9 miljoen op 15 december 2018 te behalen via de pre-ICO- en ICO-route. De opbrengst zal worden gebruikt voor het perfectioneren en populariseren van hun bestaande zorgapp. (Download App: Google Play Store | iOS App Store)

NHCT is een total health management platform (gezondheidsbeheerplatform) dat is gebouwd op de filosofie van preventieve in plaats van reactieve medische zorg. Het maakt gebruik van blockchain om systemische problemen tegen te gaan die de gezondheidszorg van vandaag hinderen, zoals hoge kosten, gegevensfragmentatie en gegevensbeveiliging. NanoHealth heeft in 2014 de prestigieuze HULT-prijs gewonnen, waarmee een prijs van $ 1 miljoen gewonnen is. Het team werkt sindsdien aan het creëren van een wereldwijd, gedecentraliseerd ecosysteem voor gezondheid en welzijn.

De CEO van NHCT.io is Manish Ranjan, een Alumnus van IIT Bombay en ISB Hyderabad. Over zijn visie op NHCT gesproken, zegt Manish:

“Er zijn veel inefficiënties in de gezondheidszorg. De gebruikersgegevens bevinden zich niet allemaal op één plaats, zijn onderhevig aan beveiligingsproblemen, zoals hacking en vooral de nauwkeurigheid is een grote uitdaging voor zowel de betalers als de providers. Ons idee is om het hele systeem te ‘gamificeren’ door tokens te gebruiken. Gebruikers worden gestimuleerd om gezond te blijven via tokens die kunnen worden ingewisseld voor het gebruik van sportschool, wellness, laboratoriumtests etc. terwijl betalers en providers het voordeel hebben van nauwkeurige gegevens en minder claims. We proberen het hele ecosysteem efficiënt te maken. “

NanoHealth heeft al 75.000 levens beïnvloed met gecoördineerde continue zorg via “gezondheidscoaches”. Gezondheidscoaches zijn opgeleid medisch personeel en zijn vitale schakels in het NHCT-systeem, waarin ze niet alleen persoonlijke zorg bieden, maar ook gegevens verifiëren en streven naar een hogere mate van gebruik van beschikbare middelen onder gebruikers.

Nagarjuna Vangala, CTO-NHCT, die een rijke ervaring heeft van meer dan twee decennia in het beheren van enterprise-schaaltoepassingen, vermeldt:

“Blockchain past goed bij wat we bij NHCT proberen te bereiken. De inherente beveiliging en decentralisatie ervan is perfect om te corrigeren wat de gezondheidszorg van vandaag tekort schiet. Het idee is om de controle over gegevens terug te brengen naar waar het thuishoort: naar de gebruikers. “

NHCT.io heeft zijn Token Generation Event (TGE) gelanceerd in twee fasen: pre-sale en main sale. Er zijn in totaal 350 miljoen tokens beschikbaar voor investeerders. Zij kunnen inloggen op https://www.nhct.io/ om deel te nemen aan de aantrekkelijke aanbieding voor vroege investeerders. De korting wordt toegewezen op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Het geldt slechts voor een beperkte periode.

Token Sale Tijdlijn:

 

 

Meer informatie op de website: https://nhct.io/
Word lid van de Telegram-groep: https://t.me/Nanohealth
Ontvang updates op Medium: https://medium.com/nhct-nanohealth-care-token
Volg ons op Twitter: https://twitter.com/NHCToken?lang=en
Volg ons op Facebook: https://www.facebook.com/NHCToken/
Volg ons YouTube-kanaal: https://bit.ly/2xEttXQ

 

Door |2018-09-27T15:09:07+00:0027 september 2018|Categorieën: ICO, Nieuws, Projects|Tags: , , , |0 Reacties

Comments on NHCT kondigt pre-ICO aan!