Je bent hier:-, Nieuws-Mothership (MSP)

Mothership (MSP)

Vandaag bij Blocker.nl, een Technische Analyse van Mothership! Na een lange accumulation periode, komt een breakout steeds dichterbij.

Na de ICO werd Mothership in juli 2017 voor het eerst verhandelbaar. Door de toegenomen interesse tijdens de uitverkochte ICO, schoot de koers destijds hard omhoog. Al vrij snel zakte deze echter weer in en sindsdien is de chart aan het rangen. Met een market cap van 17 miljoen en een ranking van 325 op Coinmarketcap, is Mothership een interessante low cap met veel potentie. De aankomende beta van de exchange, zal ook een mogelijke prijsstijging met zich meebrengen.

Op TA gebied zien we mooie, zeer lange accumulation ranges waarin market makers flink hebben kunnen inslaan. Hoe langer deze perioden duren, hoe meer controle market makers op de markt krijgen en hoe groter de pump vaak is. Verder zien we dat de range waarin de koers zich al bijna een jaar bevindt, tot zijn eind aan het komen is. Ook de BBands zijn al een hele tijd erg tight, wat een indicatie voor een grote aanstaande move kan zijn. Echter is uiteraard ook Mothership afhankelijk van het bredere crypto sentiment en verwacht ik op de korte termijn nog geen breakout. Als we in een bearmarkt blijven, bestaat er ook een goede kans dat we richting de 15k satoshi’s terugzakken. Met bids rond 17-18 k satoshi heb je in principe een mooie entry voor de lange termijn.

MSP

MSP

Wil je als eerste op de hoogte zijn van Bitcoin en Blockchain gerelateerd nieuws? En wil je vaker dit soort Technische Analyses bekijken? Volg ons dan op Twitter en Facebook! Via deze link kan je je tevens inschrijven voor onze Blocker nieuwsbrief met exclusieve content, informatie over onze meet-ups en kortingen op hardware! Heb je vragen over deze chart of in het algemeen? Stel ze dan hieronder in BlockTalk!

Door |2018-07-08T11:38:02+00:0020 juni 2018|Categorieën: Charts, Nieuws|Tags: , , , |0 Reacties

Comments on Mothership (MSP)