Je bent hier:--Met Yahoo handelen in 4 Crypto’s op iOS-app

Met Yahoo handelen in 4 Crypto’s op iOS-app

Yahoo Finance heeft een functie die cryptocurrency-handel op zijn platform mogelijk maakt.Yahoo Finance is een van ’s werelds grootste nieuwssites voor real-time aandelenkoersen en marktinformatie.

Volgens een blogpost op donderdag ondersteunt het bedrijf op zijn iOS mobiele app nu de handel van vier soorten activa. Dat zijn: Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Dogecoin.

De aankondiging was gisteren en werd gedaan door middel van verschillende tweets. De service leek beschikbaar te zijn op de desktopversie van Yahoo Finance. Hoewel de functie op dit moment niet zichtbaar is in desktopbrowsers. Yahoo Finance zei in de aankondiging dat ze de service in de toekomst verder gaan uitbreiden. Ze willen dat de service ook beschikbaar wordt op Android, desktop en mobiele webplatforms.

Voor de nieuwe functie werkte Yahoo samen met TradeIt. Dit is een platform dat brokerage-services integreert om op te treden als een hub voor het verhandelen van financiële activa. TradeIt is vorig jaar met name geïntegreerd in de Amerikaanse crypto-exchange Coinbase. Volgens een verklaring van toen, hoewel het nog niet duidelijk is met welke brokerage Yahoo verbonden is voor het nieuwe aanbod.

De financiële nieuwsservice is in september 2017 begonnen met de samenwerking met TradeIt, waarmee gebruikers in-app-handel of traditionele financiële activa kunnen uitvoeren. De blootstelling aan crypto’s was op dat moment beperkt tot gegevens over prijzen en portfolioprestaties.

De site begon in 2014 met het volgen van Bitcoin-prijzen. Vorig jaar breidde het bedrijf zijn prijsvolgservice uit om wereldwijd meer dan 100 cryptocurrencies op al zijn platforms te volgen.

Door |2018-09-01T19:31:53+00:001 september 2018|Categorieën: Nieuws|Tags: , , , , , |0 Reacties

Comments on Met Yahoo handelen in 4 Crypto’s op iOS-app