Je bent hier:--Malta: vakantie- én crypto-paradijs

Malta: vakantie- én crypto-paradijs

De zomervakantie al geboekt? Dit jaar weer met de sleurhut naar Frankrijk? Of investeerde jij al je overwaarde in crypto wél op het juiste moment.En lig je op een Polynesisch eiland in de stille oceaan? Heb je nog geen idee? Overweeg dan eens Malta. Niet alleen voor je zon aanbiddende wederhelft leuk, maar ook zeker voor jou als crypto addict. Je ruikt er niet alleen de geur van zee en zon, maar ook die Bitcoin en Binance.  Het land ontwikkelt zich namelijk in rap tempo tot de thuishaven van blockchain- en cryptominnend Europa. Waar veel andere landen nog worstelen met het wel/niet reguleren, belasten en het soms zelfs nog zien als technologie voor criminelen, is de benadering van Malta tegenovergesteld.

Afbeeldingsresultaat voor malta

Malta: bron: https://www.independent.co.uk

Malta doet wat Dubai ooit deed toen ze het financiële centrum in het Midden-Oosten werden. Alleen dan voor blockchain en cryptocurrencies zoals Bitcoin. Gaby de Groot van Het Financiële Dagblad legt uit waarom Malta zo aantrekkelijk is voor de cryptomarkt. ‘Vorig jaar heeft de premier van Malta, Joseph Muscat, een strategie onthuld om blockchain, de techniek achter de cryptomunten, te gaan promoten. Zij willen het eerste land zijn waarvan de economie draait op bitcoin.’

En dat klonk cryptocurency exhange Binance als muziek in de oren. In tegenstelling tot wat door veel media is gemeld, is deze keuze van Binance niet ingegeven door angst voor Aziatische regulering en regelgeving, aldus Binance CEO Zhao Changpeng.

Volgens Binance staat ze op het punt om partnerships aan te gaan met een aantal banken op Malta. Deze samenwerkingen moeten het mogelijk maken om eenvoudig cryptocurrencies te verhandelen met behulp van fiat opnames en stortingen.

Dit besluit wordt met open armen ontvangen door de premier van Malta, Joseph Muscat.

Zhao Changpeng is trouwens geen onbekende. Je las eerder over hem in dit artikel over grootverdieners in crypto, waarin hij op nummer 3 staat met een geschat vermogen van €1-2 miljard. Ga je toch liever ergens anders heen, maar wil je als cryptohandelaar en blockchain liefhebber wél als vriend ontvangen worden? Overweeg dan eens Brazilië waar de banken vol inzetten op Blockchain of Maleisië wat helemaal geen ban op Bitcoin wil. In beide landen al geweest? Dan kan je altijd nog naar Venezuela met haar eigen Petro of Israël dat een eigen cryptocurrency overweegt. U hoort het al, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Blocker.nl…..voor al uw Cryptoreizen.

Door |2018-03-26T22:03:22+00:0026 maart 2018|Categorieën: Nieuws|Tags: , , | Reacties

Comments on Malta: vakantie- én crypto-paradijs