Je bent hier:-, Nieuwsbrief-Malta lanceert ’s werelds eerste ICCO

Malta lanceert ’s werelds eerste ICCO

Wat wij al eerder berichtten hier op Blocker.nl is Malta zeer actief met betrekking tot cryptocurrencies en regulering. 

Malta doet hier nog een schepje bij op en heeft ’s werelds eerste ICCO gelanceerd. Het project is een innovatieve richting voor de belangrijke cryptogemeenschap van het eiland en kan een nieuw hoofdstuk markeren in de uitgifte van crypto-tokens.

ICCO
De ICCO is in wezen een token dat converteerbaar is in bedrijfsaandelen aan het einde van hun 3-jarige rijpingstijd. De algemene doelstelling voor ICCO, in tegenstelling tot een standaard ICO, is om een ​​muntaandoening mogelijk te maken om niet alleen aan de criteria van de financiële autoriteiten te voldoen, maar ook om ervoor te zorgen dat beleggers gemoedsrust hebben met hun investering.

Dit nieuwe type activa wordt door de Malta Financial Services Authority (MFSA) een ‘tokenized convertible warrant’ genoemd. Het wordt gelanceerd door Palladium en zal worden gecontroleerd door een prospectus dat moet worden goedgekeurd door de MFSA om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de financiële regelgeving van de EU. Na drie jaar zullen de convertibles omwisselbaar zijn in aandelen van Palladium.

Palladium oprichter Paolo Catalfamo verklaarde zijn hoop voor het project tijdens een persconferentie:

“We verwachten dat dit project, dat meer dan 100 banen zal scheppen, een historisch herkenningspunt zal worden en de kloof tussen traditionele financiële diensten en crypto-valuta’s zal overbruggen.”

Catalfamo is de eigenaar van Investar, een bedrijf dat 85% van de aandelen van Palladium bezit. Rahul Sood, voormalig CEO van Microsoft Ventures, is ook een belangrijke aandeelhouder.Afbeeldingsresultaat voor malta icco

De komst van ICCO’s vormt een keerpunt in de evolutie van cryptocurrencies, waarvan de producten steeds complexer worden. Het is een voordeel voor Palladium om op Malta te zijn gestationeerd, hierdoor krijgen zijn de mogelijkheid om flinke stappen te maken met de steun van de regering.  Scholing De regering is daarnaast van plan het ‘blockchain-lab’ te lanceren, dat als doel heeft ambtenaren op te leiden in het gebruik van Blockchain. De universiteit van Malta start dit jaar ook met een blockchain opleiding om de inzetbaarheid in deze sector te vergroten.

Door | 2018-07-22T17:13:24+00:00 16 juli 2018|Categorieën: Nieuws, Nieuwsbrief|Tags: , , |0 BlockTalk reacties

Comments on Malta lanceert ’s werelds eerste ICCO