Je bent hier:-, Nieuws, Projects-Interview: CanYa – een decentraal werkend dienstenplatform

Interview: CanYa – een decentraal werkend dienstenplatform

Hallo Chris, allereerst bedankt voor dit interview met CanYa.

Blocker.nl is de Nederlandse crypto- en blockchain-community. We brengen nieuws, blogs, tutorials, een forum en interviews. We bereiken duizenden bezoekers per maand en groeien snel.
Dat gezegd hebbende, ben je klaar voor het interview?

Canya
1. Wat is CanYa precies? Kunt u ons vertellen over de geschiedenis van dit project, waarom was is gestart en met wie?

CanYa zal de $ 2 triljoen ‘gig-economie’ van de wereld volledig veranderen. CanYa wordt een volledig gedecentraliseerd, internationaal platform voor mensen om te boeken en te betalen (of betaald worden) voor zowel digitale- als thuisdiensten. Wilt u een grafische ontwerper uit het buitenland voor uw nieuwe website? Gebruik CanYa. Heeft u een app ontwikkeld? Boek de ontwikkelaar via CanYa. Een loodgieter nodig? Boek hem op CanYa! Door een zinvolle reden te bieden om Cryptocurrencies in de echte wereld te spenderen, zal CanYa de algemene acceptatie van Crypto helpen versnellen.

CanYa heeft al een werkend platform met duizenden voltooide jobs. De routekaart zal het platform verplaatsen naar een volledig ecosysteem waar betalingen, beheer, opslag en uiteindelijk afrekeningen allemaal gedecentraliseerd worden. Het wordt een echt internationale meritocratie (vrij vertaald: geregeerd door degenen die het verdienen) voor diensten die volledig wordt beheerd door degenen die het platform gebruiken. Dit is nog nooit eerder gedaan en zal de manier waarop we services boeken en betalen radicaal veranderen.

CanYa werd in Australië opgericht door JP Thorbjornsen, Christopher McLoughlin, Rowan Wilson en Kyle Hornberg. Ze hebben het platform opgericht, nadat ze gebruik hadden gemaakt van bestaande service-boekingsplatforms en de ervaring verschrikkelijk vonden. Nadat ze zich realiseerden dat er geen betere platforms waren, besloten ze om er zelf een te maken!

2. Wat is het verschil tussen CanYa en andere Cryptocurrencies zoals Bitcoin?

Het CAN-token is een utility-token gebouwd op het Ethereum-protocol dat de CanYa DAPP en DAO van stroom voorziet. Het is een medium uitwisseling zoals Bitcoin, maar heeft ook andere use-cases:

  •  Het CAN-token is het ruilmiddel binnen het CanYa-platform. Dit komt omdat het onze afgedekte escrow-functie aanstuurt, wat ervoor zorgt dat de jobwaarden constant blijven ondanks eventuele prijsvolatiliteit van de CAN-token in de bredere markt. Gebruikers en providers kunnen nog steeds fiat en andere vormen van Cryptocurrencies gebruiken, maar deze worden voor de taak automatisch geconverteerd naar CAN.
  • Het CAN-token is ook vereist voor het freemium-model van CanYa. Hier kunnen serviceproviders CAN-tokens kopen om premium profielvoordelen en extra advertenties binnen het platform te ontvangen. Deze CAN-tokens moeten worden gekocht van de vrije markt, waardoor er extra vraag naar het token op beurzen ontstaat.
  • Het CAN-token zal ook worden gebruikt voor virale marketing om de gebruikersbasis van het platform te laten groeien. Dit gebeurt via de CanYa-beloningspool die uit 20% van de totale CAN-tokens bestaat. Bestaande gebruikers en providers kunnen vrienden uitnodigen voor het CanYa-platform en worden beloond met CAN-tokens. Er zijn ook een aantal andere interessante functies in de ‘Beloningen Pool’ waarvoor het CAN-token vereist is.
  • Ten slotte, en mogelijk nog belangrijker, zal het CAN-token de gedecentraliseerde toekomst van CanYa versterken. Uiteindelijk zal het CanYa-platform een ​​volledig gedecentraliseerde, autonome organisatie zijn. Het economische model voor deze organisatie is afhankelijk van het CAN-token.

3. Onlangs had u een ICO en u bent op verschillende beurzen genoteerd. Wat kunt u ons vertellen over dat proces en bent u tevreden met hoe dat ging?

We waren erg blij met de ICO. Het was heel veel werk, maar uiteindelijk zeer de moeite waard. Het doel van de ICO was om $ 10 miljoen USD op te halen en dat is gelukt. Het token is nu beschikbaar op beurzen zoals Kucoin, AEX, Xbrick, Coss en er zullen er nog meer volgen.

We waren erg blij met dingen zoals onze innovatieve ‘Dolphin Tier’ en de CanYa ‘HODL-club’ die onze community beloont als ze tokens vasthouden. Dit wordt verder ontwikkeld nu het CAN-token op beurzen gelist is.

4. Kunnen we u verwachten op meer uitwisselingen?

Ja! Houd ons in de gaten!

5. Het is moeilijk te missen dat je een enorme community hebt. Hoe verklaar je dat?

Het CanYa-platform bestaat nu bijna 2 jaar. Daar hebben we veel volgers door gekregen. Onze gemeenschap is ook aanzienlijk gegroeid in de loop van de CanYa ICO en nu de coin verhandeld wordt.

We hebben ook een CAN minimum nodig voor een levensvatbaar product. Bountysource CanYa heeft meer dan 50.000 gebruikers, dus onze gemeenschap is relatief groot en divers.

6. Waarom is het zo belangrijk (voor u) om te nadruk te leggen op de gedecentraliseerde aard van het project?

Cryptocurrencies en gedecentraliseerde apps / organisaties zijn enorm belangrijke uitvindingen van de afgelopen eeuw. Traditioneel heeft een bedrijf aandeelhouders die letterlijk waarde moeten halen uit de gebruikers of klanten van het bedrijf voor hun eigen winst. Een gedecentraliseerde organisatie heeft geen winstoogmerk (de organisatie heeft gewoon voldoende inkomsten nodig om zichzelf te onderhouden) en iedereen in de organisatie (zowel gebruikers als mensen die het bedrijf runnen) heeft alleen interesse in het maken van het best mogelijke platform, want dit betekent meer gebruikers, meer netwerkeffecten en dus een hogere tokenprijs.

7. De prijs van CanYa is ongeveer $ 4 (9 januari 2018). Hoe belangrijk is de prijs van een token voor jou?

We besteden niet te veel aandacht aan de kortetermijnbeweging van de CAN-tokenprijs. Prijzen die volgen op een ICO zijn meestal erg volatiel. $ 4 betekent dat onze ICO-medewerkers zijn beloond voor het feit dat ze vanaf het begin in ons geloofden, aangezien de uiteindelijke prijs van de ICO ongeveer $ 0,83 USD was (en goedkoper, afhankelijk van wanneer je hebt bijgedragen), wat leuk is.

We zijn echter meer geïnteresseerd in het opbouwen van ons platform en echt hard pushen op onze doelmarkten. Wij zijn van mening dat een langetermijnstrategie van het bouwen van een natuurlijke symbolische prijs op basis van de natuurlijke vraag via de gebruikersbasis van het platform veel beter is dan het concentreren op prijsspeculatie op de korte termijn.

Marktontwikkeling
8. Veel regeringen en instanties, zoals de SEC hebben gewaarschuwd voor investeringen in cryptocurrencies en ICO’s. Wat is jouw mening over dit onderwerp?

Cryptocurrencies zijn nog steeds erg esoterisch en mensen moeten de technologie en wat die doet echt begrijpen. Helaas zijn veel nieuwe investeerders het slachtoffer geworden van hacks en phishing scams, voornamelijk vanwege het feit dat ze nieuw zijn in deze wereld. Daarom is een of andere vorm van regulering en waarschuwing waarschijnlijk een goede zaak. De SEC is nog steeds enigszins onduidelijk over wat hun status is wat betreft ICO’s en Cryptocurrencies, dus hebben we bij CanYa besloten geen bijdragen van Amerikaanse burgers toe te staan.

Kortom, Cryptocurrency-platforms moeten zich zeer bewust zijn van de veranderende regelgevende / wettelijke kaders waarin ze opereren. Een of andere vorm van overheidsregulering is onvermijdelijk en als het goed wordt gedaan (de Singaporese aanpak is een goed voorbeeld) kan sommige regelgeving voor iedereen beter zijn.

9. Wat zijn de grootste uitdagingen voor blockchaintechnologie en / of Cryptocurrencies, met uitzondering van regulering?

Veiligheid is een kwestie waarvan ik denk dat er momenteel wat kinderziektes zijn. Terwijl Cryptocurrencies steeds meer mainstream worden, zullen er meer mensen vatbaar zijn voor phishing en hacks. In tegenstelling tot banken zijn er geen beveiligingen als je geld wordt gestolen of naar de verkeerde plaats wordt verzonden.

Dit is enigszins een natuurlijke fase in het technologische adoptieproces en naarmate meer mensen deze technologie gebruiken, zal er meer vraag zijn naar betere beveiligingsmaatregelen voor opslag en gebruik van Cryptocurrency. Meer vraag betekent dat er op dit gebied een snelle verbetering komt die beter zal zijn voor iedereen die betrokken is bij Cryptocurrencies.

Een voorbeeld hiervan is Bountysource. We voorzien dat alle nieuwe ICO’s en blockchain-platforms hun code op het platform zullen plaatsen om te worden gecontroleerd door zoveel mogelijk mensen die economisch worden gestimuleerd om te helpen. Dit vermindert het aantal grote hacks zoals we onlangs zagen met Parity.

Toekomst
10. Wat kunnen we van u verwachten in de (nabije) toekomst en hoe kunnen we op de hoogte blijven van het project?

We werken onvermoeibaar om de eerste versie van het CanYa-platform binnen de komende maanden beschikbaar te stellen.

We gaan ook Bountysource opnieuw lanceren om betere UI / UX-, Cryptocurrency-betalingen (inclusief het CAN-token) op te nemen en smart contracts – en blockchain- gebaseerde audits en premies toe te voegen.

U kunt op de volgende manieren op de hoogte blijven van het bovenstaande:

Aankondigingen van Telegram: https://t.me/canyacoin
Telegram-community: https://t.me/CanYaCommunity
Website: https://canya.io
Twitter: https://twitter.com/canyacoin
LinkedIn: https://au.linkedin.com/company/canya
Facebook: https://www.facebook.com/CanYaCoin/

11. Als we dit interview over 2 jaar herhalen, waar hoop je dan te zijn?

Wij zijn van mening dat CanYa tegen die tijd de beste plek is om digitale diensten te boeken. Tegen die tijd zullen we ook hard pushen naar thuisdiensten in een aantal belangrijke geografische markten. Bountysource zal zeer sterk draaien en zal de plaats hebben ingenomen voor alle op smart contract en blockchain gebaseerde bounties. Beide resultaten betekenen dat het CAN-token een enorme natuurlijke vraag zal hebben en goed zal presteren op de beurzen.

12. Zullen we dit interview over 2 jaar opnieuw doen? ?

Ik kijk ernaar uit!

Door |2018-01-26T20:26:21+00:0026 januari 2018|Categorieën: ICO, Nieuws, Projects| Reacties

Comments on Interview: CanYa – een decentraal werkend dienstenplatform