Je bent hier:--ICON (ICX)

ICON (ICX)

Blocker.nl maakt met regelmaat Technische Analyses (TA) van diverse Cryptocurrencies. Vandaag de Cryptocurrency Icon! (ICX)

Afgelopen zondag vroegen wij onze Twitter volgers (@BlockerNL) van welke Cryptocurrency ze een technische analyse in de nieuwsbrief wilden hebben. Met een grote meerderheid werd dat Icon (ICX), u vraagt wij draaien!

De chart staat volgepakt met informatie, ik zal jullie daarom stap voor stap meenemen.

Als eerste zien we een vreemde situatie waarin er twee chart patterns tegelijkertijd in elkaar zijn gevormd. We zien een wat slordige Adam & Eve in een Cup & Handle pattern. Het Cup & Handle pattern is momenteel van groter belang, omdat de neklijn daar nog niet is uitgebroken. Hoewel de handle al voorzichtig lijkt uitgebroken en deze breakout momenteel getest wordt, is deze niet overtuigend. Op de OBV zat slechts een hele lichte divergence en op de RSI helemaal geen, het afnemende volume na de breakout onderstreept het gebrek aan kracht. De MACD is voorzichtig aan het flippen, maar ook hier lijkt er na zo’n vrije val meer tijd nodig om de weg omhoog weer in te zetten. Een succesvolle test van de Kumo/Kijun kan wellicht het nodige zetje geven. Zonder al teveel direct koop en verkoop advies te geven: belangrijke levels om in de gaten te houden zijn de Kumo en de Kijun en de neklijn van de C&H, een close boven deze neklijn kan een mooie bullrun veroorzaken. Al met al is ICX nog wat twijfelachtig, zijn de meeste signalen positief, maar lijken we nog iets meer tijd nodig te hebben.

ICX

ICX

Door |2018-05-16T10:13:33+00:0015 mei 2018|Categorie├źn: Nieuws| Reacties

Comments on ICON (ICX)