Je bent hier:-, Nieuws, Projects-Grote Crypto-bedrijven vormen lobby groep

Grote Crypto-bedrijven vormen lobby groep

Een aantal blockchain-fondsen, exchanges en startups zijn van plan een lobby te starten met de nieuwe Blockchain Association in Washington, DC.De Washington Post meldde dinsdag dat deze nieuwe organisatie zich zou richten op zowel onderwijs als juridische veranderingen, als onderdeel van een poging om de relaties tussen crypto-startups en wetgevers te normaliseren. Coinbase, Circle, Digital Currency Group, Polychain Capital en Protocol Labs behoren tot de oprichtende leden van de vereniging.

Een van de eerste medewerkers van de vereniging is voormalig assistent van de Senaat en lobbyist van Overstock.com, genaamd Kristin Smith. Ze vertelde de Post dat ze de organisatie zou “begeleiden” tijdens de opstart fase, door te zeggen: “Ik heb veel tijd besteed aan het uitvoeren van veel basiseducatiewerk in dit veld … Ik ben verheugd om me alleen te concentreren op deze kwesties. ”

Verder meldde Politico dat de raadsheer van Protocol Lab, Marvin Ammori en de oprichter van Hangar, Josh Mendelsohn, de groep zal adviseren.

Coin Lemas chief legal en risk officer Mike Lempres vertelde de Washington Post dat de organisatie bedrijven zou samenbrengen om te pleiten voor redelijke regelgeving, en zei hierover:

“De Blockchain Association is een poging om de meest vooraanstaande bedrijven in dit veld bij elkaar te krijgen, zodat [beleidsmakers] weten dat ze horen van bedrijven die regelgeving verwelkomen wanneer dat nodig is … We zijn geen bedrijven die het systeem willen spelen, maar proberen een wettelijk en regulerend systeem ontwikkelen dat de tand des tijds zal doorstaan. “

De Blockchain Association zal zich specifiek richten op belastingwetgeving en Know Your Customer / anti-witwasregels met betrekking tot crypto exchanges en startups, althans in het begin, volgens het rapport.

Executive Director van Coin Centre, Jerry Brito, vertelde de Post dat de denktank “blij is om deze organisatie te zien opstaan. Hij zei:

“Het is goed om meer stemmen te hebben die pleiten voor dingen waarover we het eens zijn”

Door |2018-09-21T14:39:03+00:0021 september 2018|Categorieën: Exchanges, Nieuws, Projects|Tags: , , , , , |0 Reacties

Comments on Grote Crypto-bedrijven vormen lobby groep