Je bent hier:--Eind mei komt BlockShow terug naar Europa!

Eind mei komt BlockShow terug naar Europa!

De BlockShow Europe 2018, mede mogelijk gemaakt door Cointelegraph, is een van de belangrijkste internationale platforms om innovatieve Blockchain-oplossingen te showen!

Hier kom je voor de nieuwste trends en de heetste nieuwtjes in de branche en wordt de wereldwijde Blockchain-community samengebracht. De conferentie vindt plaats op 28 en 29 mei in Berlijn. Berlijn is een van de belangrijkste Europese centra voor FinTech en een belangrijke stad voor veel trending sectoren en industrieën.

Als internationaal evenement brengt BlockShow de wereldwijde Blockchain-gemeenschap samen en demonstreert het meerdere nieuwe oplossingen voor implementatie en verbetering van de Blockchain-technologie. De conferentie is ontworpen om een ​​exclusieve blik te werpen op spannende projecten en ICO’s en om Blockchain aan de rest van de wereld te introduceren. Daarnaast streeft het Blockshow team er naar om de meest baanbrekende use-cases van de industrie te tonen en bedrijven in de Blockchain-sector samen te brengen.

BlockShow Europe 2018 gaat onder meer: ruim 3000 gasten, 120+ partners en meer dan 70 wereldwijd erkende sprekers aantrekken. Net als vorig jaar verwelkomen ze venture-fondsen en ondernemers van over de hele wereld. Zij zijn op zoek naar nieuwe projecten en nieuwe zakelijke kansen. Elke deelnemer krijgt een unieke kans om zijn bedrijf te laten groeien en nieuwe klanten aan te trekken.

Daarnaast biedt het evenement een platform voor bedrijven om hun nieuwe producten te onthullen, feedback te krijgen op hun nieuwe oplossingen en om van gedachten te wisselen in een paneldiscussie op het podium.

Registreer je hier voor BlockShow Europe 2018! Vergeet bovendien niet hier een vette korting te pakken en daarmee te besparen! Ontvang nu de beste deal met de code 20BLOCKER.

Tot ziens in Berlijn!

Event: BlockShow Europe 2018
Datum: 28 en 29 mei 2018
Locatie: Estrel Hotel & Congress Center, Berlijn, Duitsland
Website: https://blockshoweurope.com
Contact: stefania@blockshow.com, hi@blockshow.com
Facebook: https://www.facebook.com/blockshowcom
Twitter: https://twitter.com/BlockShowcom

BewarenBewaren

Door |2018-05-27T08:28:50+00:0013 mei 2018|Categorieën: Nieuws|Tags: , , , , , , | Reacties

Comments on Eind mei komt BlockShow terug naar Europa!