Man, wat een week was dit! De c(l)ash tussen BTC/BCC waarbij cash niet door ging en BTC die zijn ATH verbrak met $8138,-. ETH en LTC stijgen flink en ook de overige altcoins beginnen langzaam te herstellen. Maar dit zijn weken waar je jezelf door alle meningen online flink gek kunt laten maken en dat is ook weer gebleken.

Bitcoin cash zou de nieuwe Bitcoin worden en iedereen begon te stressen terwijl het uiteindelijk allemaal meeviel. Wel viel op dat wanneer BTC steeg, BCC daalde en visa versa. Op dit moment van schrijven speelt er van alles omtrent NEO, ook een favoriete coin van mij. Hij is flink gestegen op basis van een nieuwtje dat maandag 20-11 uitkwam. De meningen zijn online flink verdeeld en daardoor zie je de koers flink op en neer gaan.

Privé moet ik zeggen dat ik mij door al die meningen deze week ook een beetje heb laten meetrekken en dat ik dus aardig wat uurtjes achter de pc heb zitten traden, chatten en stressen. Dit terwijl ik juist rust zocht, minder wilde werken en tijd met het gezin wilde doorbrengen. Hmm doe ik dan toch iets verkeerd?

Nou nee,  want ik heb besloten om alles op alles te zetten om de komende weken zoveel mogelijk BTC te verzamelen door te traden en dat kost nu even heel veel tijd. Mijn verwachting is namelijk dat BTC voor kerst wel eens $10.000 kan zijn. Aan de andere kant levert het mij ook veel energie op dus dat betekent dat ik iets doe wat ik leuk vind. Heb de vrouw en kids gezegd dat ze even twee weekjes papa wat meer achter de pc zullen zien zitten en geen rekening hoeven te houden met papa, hahaha. Tot ongeveer de kerstvakantie dus even gas op die lolly en traden als een gek, zodat we dan vanaf kerstvakantie lekker rustig ergens in een warm land aan zee kunnen relaxen en ons verdere plan van aanpak kunnen uitwerken.

Oh ja, de media aandacht gaat ook nog door en afgelopen week zijn er in de Oekraïne, Turkije en Duitsland diverse filmpjes uitgezonden over ons en we kregen zelfs een stuk uit de krant uit de Dominicaanse Republiek toegestuurd. Voor de rest staat er nog van alles gepland in de komende weken. Een bekende pokerspeler die documentaires opneemt in z’n vrije tijd, een groot blad uit Frankrijk komt op bezoek, Canada News heeft een nieuwsitem in de planning en in de 2e week december staat iets heel groots gepland, maar daarover later meer. Dus ja, we blijven zo lekker bezig en schrijven zo af en toe nog een blog tussendoor. Mijn tips voor alt coins die gaan stijgen aanstaande week zijn: LTC, ETH, Power Ledger en Neo (als het nieuws op maandag goed uitvalt).

Didi

Ps. Mocht je traden, onderzoek dan alles zelf goed voordat je iets doet, want er zitten natuurlijk altijd risico’s aan traden.

Didi Tahihuttu verkocht zijn huis en bezittingen voor Bitcoin. Voor Blocker.nl schrijft hij een tweewekelijks blog.