Blocker.nl maakt met regelmaat Technische Analyses (TA) van diverse Cryptocurrencies. Vandaag een update van de Cryptocurrency Decred! (DCR)

Bijna een maand geleden zagen we dat Decred uit een hele grote Inverted Head & Shoulder patroon stond uit te breken. Terwijl veel andere altcoins het de afgelopen tijd zwaar hadden, heeft Decred de weg omhoog mooi voortgezet.

Daily chart Decred

De afgelopen twee weken is de prijs even aan het afkoelen geweest en is er een mooie triangle chart pattern ontstaan. Dit is een continuation pattern en de kans is daarmee groot dat we weer naar boven uit gaan breken om de weg omhoog voort te zetten. Verder zien we dat de prijs zich boven de Kumo, Kijun én de Tenkan bevindt, wat een erg bullish teken is, momenteel biedt de Tenkan mooie support aan de prijs en maakt dit de kans op een bullish breakout nog groter. Als laatste zien we nog dat de BBands erg tight zijn, waardoor we een grote move kunnen verwachten. BBand Width is een neutrale indicator die geen richting aangeeft, maar in combinatie met de rest van de chart, is een sterke breakout naar boven zeer waarschijnlijk.
De minimale target is de ATH range, die tussen de 30% en 40% winst vanaf hier ligt. Vergeet niet om bij dit soort chart patterns in ieder geval altijd óf de breakout te kopen, óf je stop-losses te zetten!

DCR Update

DCR Update

Wil je als eerste op de hoogte zijn van Bitcoin en Blockchain gerelateerd nieuws? En wil je vaker dit soort Technische Analyses bekijken? Volg ons dan op Twitter en Facebook! Via deze link kan je je tevens inschrijven voor onze Blocker nieuwsbrief met exclusieve content, informatie over onze meet-ups en kortingen op hardware! Heb je vragen over deze chart of in het algemeen? Stel ze dan hieronder in BlockTalk!