Je bent hier:-, Projects-DECENT’s Hackathon gaat Intercontinentaal

DECENT’s Hackathon gaat Intercontinentaal

Grote bedrijven zijn voortdurend op zoek naar use cases die de implementatie van blockchain in hun systeem rechtvaardigen. Voor hen fungeren hackathons als een hulpmiddel om snel functionerende blockchainprojecten en -concepten te leveren. Zo ook Decent. Deze competitieve evenementen zijn ontworpen om revolutionaire projecten te inspireren, snel de haalbaarheid te evalueren en ze een voorsprong te geven op de weg naar realisatie.

DECENT, een internationaal blockchain-bedrijf, heeft dit jaar twee zeer succesvolle hackathons georganiseerd als onderdeel van zijn Blockchain Pioneers Hackathon wereldwijde reeks. Beide evenementen, respectievelijk in Bratislava en Berlijn, hebben bijzonder veelbelovende projecten opgebracht, namelijk Werbifi en Fashion Block.

DECENT heeft op wereldwijde schaal besloten om zijn hackathon-serie een upgrade te geven door deze niet alleen uit te breiden naar China maar ook naar de VS, door beide hackathons tegelijkertijd te houden.

Het eigen DCC-blockchainplatform, DCore, is het belangrijkste hulpmiddel dat wordt gebruikt in zijn hackathons en heeft het bedrijf ertoe aangezet om in de voorhoede van de blockchain-industrie te staan. Het is ook een van de snelst presterende blockchain-platforms ter wereld (2000+ transacties per seconde).

Blockchain Pioneers Hackathon in Shanghai, China
De Blockchain Pioneers Hackathon komt naar China als onderdeel van een conferentie van een week lang, Shanghai International Blockchain Week (SIBW), die jaarlijks meer dan 2000 deelnemers, 60 sprekers, boeiende workshops en branche-experts, zoals Vitalik Buterin (oprichter van Ethereum, organiseert ) en Alex Batlin (oprichter en CEO van Trustology). Samen met Qtum en Wanchain is DECENT sponsor van de organisator van het evenement, Wanxiang Blockchain Labs.

De Shanghai hackathon van DECENT heeft al meer dan 100 deelnemers en accepteert nog steeds registraties. Door het beste project op DCore te ontwikkelen, maken de deelnemers kans op een indrukwekkende aantal van 20.000 DCT tokens. Het winnende team krijgt de kans om te strijden tegen andere blockchain-hackathonwinnaars voor een kans op de grootste prijs van Wanxiang Blockchain Labs van maximaal 50.000 RMB, evenals tickets om de hele SIBW-conferentie bij te wonen.

Degenen die willen deelnemen aan de Blockchain Pioneers Hackathon van DECENT in Shanghai kunnen zich HIER registreren.

Overige gegevens:
TOPIC: Bedrijven moderniseren voor het digitale tijdperk
TIJD: september 07-09, 2018
LOCATIE: Hongkou Technology and Financial Building, No.463 Tanggu RD., Hongkou District, Shanghai, China

Blockchain Pioneers Hackathon in Laramie, Wyoming

De staat Wyoming heeft onlangs de status verdiend van een “blockchain-staat”, waarbij verschillende facturen werden doorgegeven aan blockchain-bedrijven. De University of Wyoming reageerde snel door Wyohackathon 2018 te organiseren met de ondertitel “Breakin ‘Through”. DECENT is een sponsor van het evenement en zal de eerste Amerikaanse editie van de Blockchain Pioneers Hackathon houden als onderdeel van het evenement.

DECENT heeft ook een stand op het terrein met verschillende teamleden van het bedrijf die ondersteuning en informatie bieden voor iedereen die geïnteresseerd is in het werken met DCore. DECENT-adviseur, Daniel Riddell, zal ook een toespraak houden onder andere beroemdheidssprekers zoals Joseph Lubin (mede-oprichter van Ethereum).

Met meer dan 600 ontwikkelaars die dit intense tweedaagse evenement bijwonen, kunnen de deelnemers kiezen uit twee van DECENT’s onderwerpen (hieronder vermeld) om de hoofdprijs van 20.000 DCT te winnen, en strijden tegen andere blockchain-hackatonwinnaarswinnaars voor een kans van $ 12.000 voor de ultieme winnaar van de Wyohackathon.

Degenen die willen deelnemen aan DECENT’s Blockchain Pioneers Hackathon in Wyoming kunnen zich HIER registreren.

Overige gegevens:
ONDERWERPEN: 1) Creëer een ticketsysteem voor evenementen met behulp van DCore; 2) Maak een video-publishing / herdistributie-app met behulp van DCore
TIJD: september 07-09, 2018
LOCATIE: University of Wyoming, Memorial Fieldhouse, grenzend aan War Memorial Stadium West Stands Laramie, WY 82070 VS

Deelnemen aan twee hackathons tegelijk is nog een volgende stap in het vervullen van DECENT’s missie om iedereen ter wereld te helpen bij het bouwen van gedecentraliseerde applicaties.

Over DECENT
DECENT is een stichting zonder winstoogmerk die een open source blockchain-ecosysteem heeft ontwikkeld dat bedrijven helpt zich aan te passen aan een gedecentraliseerde toekomst. Met hun gepatenteerde technologie en platform genaamd DCore, kan DECENT een breed scala van real-world applicaties verbeteren, vooral voor content distributienetwerken.

Over DCore
DCore is de blockchain waarop je echt kunt bouwen. Dit platform is ontwikkeld door DECENT en zal een revolutie teweegbrengen in de manier waarop digitale gegevens worden uitgewisseld door het aanbieden van vereenvoudigde, gedecentraliseerde en grenzeloze inhoud en gegevensdistributie voor toepassingen (dApps). DCore is een open-sourceoplossing voor bedrijven die hun eigen op blockchain gebaseerde ideeën willen versnellen.

Door |2018-08-22T12:48:27+00:0020 augustus 2018|Categorieën: Nieuws, Projects|Tags: , , , |0 Reacties

Comments on DECENT’s Hackathon gaat Intercontinentaal