Je bent hier:-, Projects-DECENT’s 2.000+ TPS Impact Koreaanse blockchain-scène

DECENT’s 2.000+ TPS Impact Koreaanse blockchain-scène

Het wereldwijde blockchainbedrijf DECENT heeft onlangs uitgebreid in Zuid-Korea. In juli opende het bedrijf een nieuw kantoor in het drukke en bekende technologische district in Seoul, het district Gangnam. DECENT streeft ernaar om hun technologie te gebruiken in plaatsen zoals Zuid-Korea om de blockchain-revolutie verder te verspreiden met DCore, een van de snelste blockchains in de industrie, met een kloksnelheid van meer dan 2.000 transacties per seconde.

Vorige week nam DECENT deel aan een grote Zuid-Koreaanse blockchain-conferentie, Blockfesta 2018, die plaatsvond op 22-23 augustus in Seoul. Het primaire doel van Blockfesta 2018 was om blockchain bij elkaar te brengen en blockchain-technologie te verbeteren door toonaangevende blockchain-pioniers en ook andere investeerders en startups samen te brengen om hun revolutionaire ideeën te presenteren.

DECENT Vertegenwoordiger van Korea, John Oh, hield een toespraak over welke veranderingen blockchain zal brengen voor het ecosysteem van de zakelijke inhoud. Hij sprak ook over de voordelen van blockchain-technologie ten opzichte van traditionele content-distributienetwerken, met de nadruk op het eigen Blockchain-platform DCore van DECENT.

John Oh vertelt: “Zuid-Korea is een van de grootste markten, die snel content-gerelateerde blockchain-technologie absorbeert en ontwikkelt en die hun poorten opent voor blockchain-bedrijven, zoals DECENT. Er heerste een enthousiaste sfeer bij Blockfesta voor blockchain en het was duidelijk dat de mensen daar oprecht geïnteresseerd waren. Ik ben verheugd om te zien hoe dit soort evenementen de toekomst van DECENT zullen beïnvloeden in de blockchain-scene in Zuid-Korea. ”

De Zuid-Koreaanse regering heeft onlangs een groot aantal verbeteringen doorgevoerd met betrekking tot de manier waarop blockchain wordt gebruikt en hoe er tegen aan gekeken wordt in het land. Het ministerie van Wetenschap en ICT in Zuid-Korea begint zich te richten op het opleiden van de jeugd in Korea over de voordelen van blockchain en decentralisatie. Er zijn ook plannen voor de oprichting van “Blockchain Law Society” om een ​​juridisch kader voor blockchain te ontwikkelen.

Over DECENT
DECENT werd opgericht in 2015 en is een stichting zonder winstoogmerk die een open-source blockchain-platform heeft ontwikkeld, genaamd DCore. In nauwe samenwerking met topinvesteringsfondsen en incubators, is DECENT toegewijd om het ecosysteem te bouwen op zijn eigen blockchaintechnologie om ontwikkelaars en bedrijven te helpen zich aan te passen aan een gedecentraliseerde toekomst.

Over DCore
Gelanceerd in 2017, DCore is een stabiel, aanpasbaar en kostenefficiënt open-source blockchain-platform waar je op kunt bouwen. Als ’s werelds eerste blockchain gewijd aan digitale content, media en entertainment, biedt DCore gebruiksvriendelijke software-ontwikkelingskits om dApp-ontwikkelaars en bedrijven in het gedecentraliseerde netwerk kracht te geven.

Door |2018-08-30T14:11:49+00:0030 augustus 2018|Categorieën: Nieuws, Projects|Tags: , , , , , |0 Reacties

Comments on DECENT’s 2.000+ TPS Impact Koreaanse blockchain-scène