Je bent hier:--DECENT viert jubileum DCore

DECENT viert jubileum DCore

Techbedrijven kunnen het in slechts een jaar “maken of breken”, waardoor het eerste jubileum een ​​belangrijke mijlpaal is. In de blockchain-wereld neigen de dingen zelfs nog meer te worden versneld en blockchain-bedrijven, zoals DECENT hebben het volste recht om het 1-jarig jubileum van hun eigen blockchain-platform, DCore, te vieren.

DECENT heeft veel te vieren. Er zijn veel prestaties geleverd in een korte tijd. Hier is een snelle terugblik op het eerste jaar van DCore, van het eerste blok tot meer dan 6 miljoen blokken vandaag.

30 juni 2017 markeerde de lancering van DECENTS eigen blockchainplatform DCore toen het allereerste blok werd gemined. Deze mijlpaal heeft in een jaar lang indrukwekkende prestaties opgeleverd. In september 2017 wonnen ze de Europese Startup Awards, waarmee ze twee prijzen mee naar huis namen: de Slowaakse Startup van het jaar Award en de Best Newcomer Award.
In november 2017 organiseerden ze het eerste grote blockchain-evenement, de Unchained Conference in Hong Kong. Dit internationale evenement vestigde hun merk als een leverancier van een geavanceerd blockchain-platform dat klaar is voor concrete use-cases en versterkte hun banden met de bloeiende technische gemeenschap in Azië.

In februari 2018 kondigde DECENT een nieuwe samenwerking aan met Dragonfly en een joint venture blockchain-project ALAX dat op DCore zou worden gebouwd. In maart 2018 lanceerden ze een ontwikkelaar-specifiek DCore-testnet waarmee iedereen zijn gedecentraliseerde visie kon creëren in een veilige, veilige en risicovrije omgeving. ALAX werd het eerste blockchain-project dat ten volle profiteerde van het DCore-testnet en voordelen verkende zoals het maken van aangepaste tokens, een grotere bestandsgrootte, extreem snelle blocksnelheid en transactietijd en nog veel meer.

In april 2018 aanvaardde oprichter en CEO Matej Michalko dankbaar de prestigieuze Forbes Slovakia 30 meest getalenteerde mensen onder de 30 award! De volgende maand organiseerde DECENT de allereerste Blockchain Pioneers Global Hackathon in Bratislava, Slowakije. Tijdens dit evenement hebben enkele van de meest getalenteerde ontwikkelaars, programmeurs en blockchain-enthousiastelingen van over de hele wereld samengewerkt om briljante blockchain-projecten te creëren. De tweede editie komt in juli dit jaar naar Berlijn.

Eerder deze maand brachten ze een gloednieuwe DCore Miner Voting Tool uit, waardoor het voor DCT-houders gemakkelijker dan ooit werd om deel te nemen aan het verzekeren van de toekomst van DCore. Ook kreeg hun website een complete revisie met nieuwe grafische elementen, informatie en ontwerplay-out. De nieuwe website verfijnt het bedrijfsboodschap van DECENT als een toonaangevend blockchain-ecosysteem en biedt alle tools en technologieën die nodig zijn voor projecten en bedrijven om decentrale applicaties te bouwen voor gebruik in de echte praktijk.

DCore had een behoorlijk opwindend eerste jaar van bestaan, vol mijlpalen, evenementen en aankondigingen. Gezien het feit dat DECENT, als bedrijf, in 2015 werd opgericht en nog steeds bezig is golven te maken in de blockchain-community, toont het de toekomst van hun eigen blockchain DCore. In een wereld die zo snel is als deze, kan tijd een belangrijke maatstaf voor grootheid zijn en zonder twijfel maakt DECENT hier maximaal gebruik van.

Over DECENT
DECENT is een stichting zonder winstoogmerk die een open source blockchain-ecosysteem heeft ontwikkeld dat bedrijven helpt zich aan te passen aan een gedecentraliseerde toekomst. Met hun gepatenteerde technologie en platform genaamd DCore, kan DECENT een breed scala van real-world applicaties verbeteren, vooral voor content distributienetwerken.

Over DCore
DCore is de blockchain waarop je echt kunt bouwen. Dit platform is ontwikkeld door DECENT en zal een revolutie teweegbrengen in de manier waarop digitale gegevens worden uitgewisseld door het aanbieden van vereenvoudigde, gedecentraliseerde en grenzeloze inhoud en gegevensdistributie voor toepassingen (dApps). DCore is een open-sourceoplossing voor bedrijven die hun eigen op blockchain gebaseerde ideeën willen versnellen.

Door |2018-07-11T10:12:12+00:0010 juli 2018|Categorieën: Nieuws|Tags: , , , , , , , , |0 Reacties

Comments on DECENT viert jubileum DCore