DECENT brengt een gebruiksvriendelijke tool uit waarmee miners gemakkelijk kunnen stemmen.

DECENT, bekend van het bouwen van een DPoS-blockchain dat ideaal is voor content distributie, heeft zojuist een nieuwe tool gelanceerd om het gedecentraliseerde beheer van hun DCore-netwerk (door middel van stemmen voor miners) te vergemakkelijken. Deze tool combineert eenvoud en efficiëntie en biedt een verbeterde stemervaring voor alle DCT-houders. Hieronder kun je een eerste blik werpen op de nieuwe applicatie inclusief screenshots.

DCore werkt volgens een gedelegeerd Proof of Stake (DPoS) consensusmechanisme, wat betekent dat het netwerk wordt onderhouden door gekozen miners vanuit de gemeenschap van belanghebbenden (iedereen die DCT tokens heeft). Eerder was het proces van stemmen en het kiezen van een miner een beetje ingewikkeld, maar door deze tool wordt het een stuk eenvoudiger!

 

 

Het ontwikkelteam van DECENT heeft een gebruikersvriendelijk stem applicatie ontwikkeld waarin belanghebbenden hun stem kunnen uitbrengen voor elk van de op dit moment in werking zijnde miner nodes. Miners kunnen individuele profielen maken waarin ze hun eigen kenmerken benadrukken en de redenen aangeven waarom kiezers op hen zouden moeten stemmen. Met deze nieuwe tool kan een belanghebbende nu met slechts één klik op een knop stemmen op elke miner (en net zo gemakkelijk zijn stem weer intrekken).

 

 

Matej Michalko, oprichter, CEO en president van DECENT zegt:

“Ons DECENT-team is blij voor de hele blockchain-wereld omdat ze zien wat DCore kan doen. Om de prestaties optimaal te laten zijn, hebben we betrouwbare miners nodig die ons netwerk onderhouden. Ervoor zorgen dat iedereen toegang heeft en de middelen om weloverwogen keuzes te maken, is essentieel om een ​​echt gedecentraliseerd netwerk te behouden. Dit is de reden dat we het stemproces hebben vereenvoudigd en verbeterd. We kijken uit naar de impact die dit zal hebben en willen al onze stakeholders eraan herinneren om op verantwoordelijke wijze te stemmen! “-

 

Over DECENT

DECENT is een stichting zonder winstoogmerk die een open source blockchain-ecosysteem heeft ontwikkeld dat bedrijven helpt zich aan te passen aan een gedecentraliseerde toekomst. Met hun gepatenteerde technologie en platform genaamd DCore, kan DECENT een breed scala van real-world applicaties verbeteren, vooral voor content distributienetwerken.

Over DCore

DCore is de blockchain waarop je echt kunt bouwen. Dit platform is ontwikkeld door DECENT en zal een revolutie teweegbrengen in de manier waarop digitale gegevens worden uitgewisseld door het aanbieden van vereenvoudigde, gedecentraliseerde en grenzeloze inhoud en gegevensdistributie voor toepassingen (dApps). DCore is een open-sourceoplossing voor bedrijven die hun eigen op blockchain gebaseerde ideeën willen versnellen.