Je bent hier:-, Projects-DECENT breidt uit naar Zuid-Korea

DECENT breidt uit naar Zuid-Korea

DECENT heeft zojuist zijn uitbreiding naar Zuid-Korea aangekondigd en heeft een nieuw kantoor geopend in een van de drukste districten van de hoofdstad van het land, Seoul. Het bedrijf koos strategisch voor de wijk Gangnam, bekend als het hart van de Koreaanse tech- en zakenwereld, een van de grootste ter wereld.

DECENT introduceerde onlangs zijn Koreaanse vertegenwoordiger, Joo Hyun Oh (John Oh), die een belangrijke rol speelde bij het vestigen van een vestiging in Zuid-Korea en het opzetten van zijn nieuwste kantoorruimte. Oh is een ondernemer, gepassioneerd over het bouwen van producten en het oplossen van problemen. Als oprichter en voormalig CEO van ALIVE, een mobiele community voor het bewerken / delen van video’s met meer dan 10 miljoen gebruikers over de hele wereld, heeft hij jarenlange professionele ervaring opgedaan in bedrijfsontwikkeling, onderzoek en advies en uitgebreide kennis van de startup-cultuur. Zijn kwalificaties, zijn sterke enthousiasme voor innovatieve technologieën en zijn invloed in de technische industrie maken hem een ​​sterke toevoeging aan het DECENT-team.

“Bedrijven gebouwd op basis van blockchain-technologie hebben een enorm potentieel in Zuid-Korea. De regio barst van de blockchain-enthousiastelingen die in snel tempo leiders worden in de crypto-ruimte. We hebben ons onderzoek hier al een tijdje uitgebreid en dankzij onze samenwerking met TTC Protocol hebben we ons merk in het hart van de hoofdstad kunnen vestigen. Met John aan boord als onze Koreaanse vertegenwoordiger, willen we onze gemeenschap vergroten en een wereldwijde impact hebben in de blockchain-industrie, “zegt Matej Michalko, oprichter en CEO van DECENT.

Zoek naar meer ontwikkelingen om uit Seoul te komen nu DECENT, een van de populairste blockchain-bedrijven van het jaar, een nieuwe vestiging heeft gevestigd in de WeWork Seolleung, in het Gangnam-district, precies in het hart van de hoofdstad van Zuid-Korea.

Over DECENT
DECENT is een stichting zonder winstoogmerk die een open source blockchain-ecosysteem heeft ontwikkeld dat bedrijven helpt zich aan te passen aan een gedecentraliseerde toekomst. Met hun gepatenteerde technologie en platform genaamd DCore, kan DECENT een breed scala van real-world applicaties verbeteren, vooral voor content distributienetwerken.

Over DCore
DCore is de blockchain waarop je echt kunt bouwen. Dit platform is ontwikkeld door DECENT en zal een revolutie teweegbrengen in de manier waarop digitale gegevens worden uitgewisseld door het aanbieden van vereenvoudigde, gedecentraliseerde en grenzeloze inhoud en gegevensdistributie voor toepassingen (dApps). DCore is een open-sourceoplossing voor bedrijven die hun eigen op blockchain gebaseerde ideeën willen versnellen.

Door | 2018-08-10T13:23:52+00:00 10 augustus 2018|Categorieën: Nieuws, Projects|Tags: , , , , , |0 BlockTalk reacties

Comments on DECENT breidt uit naar Zuid-Korea