Je bent hier:--Crypto weekkalender week 6

Crypto weekkalender week 6

Er zijn inmiddels meer dan 1300 Cryptocurrencies. Dat zijn er nogal veel om bij te houden. Daarom brengt Blocker.nl  je iedere zondag op de hoogte van de belangrijkste evenementen van de komende week!Maandag
We beginnen de week rustig. Nexium (NXC) presenteert een nieuwe roadmap terwijl Cappasity (CAPP) een nieuw partnership aankondigd met een ‘luxury brand’, zoals ze het zelf omschrijven. Dimecoin  (DIME) geeft deze dag nog wel een nieuwe white-paper uit, inclusief een bijbehorende roadmap.

Dinsdag
De week komt nog steeds traag op gang. Er staan weinig noemenswaardige evenementen gepland, maar Synereo (AMP) heeft voor maandag een major update aangekondigd en lanceert een volledig nieuwe web-app.

Woensdag
Ben jij in het bezit van Rebellious (REBL)? Dan is dit een dag om in de gaten te houden. Er staat een token burn gepland, waardoor men probeert schaarste te creëren en de koers een push te geven. Deze methode is overigens lang niet altijd succesvol, dus we moeten het effect afwachten. Het is ook de dag waarop CoinDash (CDT) hun platform launched. Eerst zien dan geloven, maar ze noemen het zelf “the most advanced portfolio/asset tracking platform in the crypto space”. We houden het in de gaten en mocht het inderdaad een relevant portfolio platform zijn dan kan je binnenkort een review tegemoet zijn. Op woensdag vindt als laatste ook nog de iOS release van ClearPoll (POLL) plaats.

Donderdag
Vandaag heeft LUXCoin (LUX) een token burn op de planning staan en het is ook de dag waarop de nieuwe exchange Coinfield Ripple (XRP) zal listen en dus verhandelen. En er wordt meer gelist deze dag. Emercoin (EMC) wordt verhandelbaar en wel via OKex. Bounty0x (BNTY) probeert onze interesse te wekken door nieuwe partnerships bekend te maken. Vanaf donderdag zal Playkey (PKT) verhandelbaar zijn via HitBTC.

vrijdag
Op vrijdag vindt een grote conferentie plaats, genaamd Bitcoin Super Conference in Dallas. Aanwezige partijen zijn onder andere Wings (WINGS), Stratis (STRAT), Bitcoin (BTC), SALT (SALT), LBRY Credits (LBC), TenX (PAY), ChainLink (LINK) en PIVX (PIVX). Verder zal Safe Exchange Coin (SAFEX) worden gelist op de NEXT exchange en kunnen geïnteresseerden in Pillar (PLR) de eerste demo van de nieuwe wallet bekijken.

Zaterdag
PACcoin (PAC) listen en breid daarmee haar aanbod weer verder uit. Particl (PART) grijpt het weekend aan om een desktop release uit te brengen en BuzzCoin (BUZZ) zal worden gelist op de exchange CREX24 en Kore (KORE) heeft beloofd haar eigen crypto ATM te presenteren. Pinnen maar!

Zondag
Op de laatste dag van de week heeft Litecoin (LTC) een hard-fork gepland staan bij block 1371111, terwijl Bitcoin White (BTW) een iOS en MacOS wallet presenteert. Het team van Pakcoin (PAK) heeft hard gewerkt de afgelopen tijd en presenteert een nieuwe website met waarschijnlijk nieuwe plannen voor nabije toekomst. Houd deze dag trouwens ook Lisk (LSK) in de gaten. De speler van formaat heeft in de komende week een rebrand gepland staan. Vaak zijn we daar niet zo van onder de indruk, maar bij dit soort projecten wil dit nog wel eens een buzz veroorzaken die de koers flink omhoog kan stuwen!

Mis je events in deze lijst die we absoluut moeten opnemen dan horen we het uiteraard graag! Drop ze hieronder in de comments, stuur een berichtje via Twitter of praat mee op ons forum!

Die 1300 coins zijn er trouwens serieus veel. En het worden er iedere week meer. We kunnen ons daarom voorstellen dat je niet van iedere coin weet wat het doet, wie er achter zit en of het interessant is om in te investeren. Daarom helpen wij je een handje. Wil je meer weten over een specifieke coin, geef dit dan aan in de comments hier beneden. Wij kiezen er één en schrijven er een artikel over in de komende week!

Door | 2018-02-11T11:48:05+00:00 11 februari 2018|Categorieën: Nieuws|Tags: | BlockTalk reacties

Comments on Crypto weekkalender week 6