Je bent hier:--Crypto weekkalender week 11

Crypto weekkalender week 11

Er zijn inmiddels meer dan 1300 Cryptocurrencies. Dat zijn er nogal veel om bij te houden. Daarom brengt Blocker.nl  je iedere zondag op de hoogte van de belangrijkste evenementen van de komende week! Lente! Eindelijk. Een lange zomer is waar iedereen naar uit kijkt na maanden van wisselvallig weer. En laten we eerlijk zijn, de koersen waar niet heel veel beter en iedereen smacht naar een rustige periode waarin de koersen met de temperaturen mee omhoog krabbelen.  Aan de projecten zal het niet liggen, want er is weer meer dan genoeg te beleven in de komende week!

Maandag 12 maart
Vorige week hebben wij in de weekkalender kort uitgelegd wat een Airdrop is en Telcoin (TEL) heeft er één gepland voor deze maandag. Goed opletten wanneer je in het bezit van Telcoin bent, want met Airdrops is veel te verdienen. Zie jij nog op facebook? Wij vragen ons of er nog ruimte is voor nieuwe sociale netwerken, maar Sociall (SCL) gelooft er nog in en is de grondlegger van het sociale netwerk Nexus. Deze maandag lanceert Sociall enen nieuwe whitepaper, waarin ze hun toekomstplannen ontvouwen. En ze zijn niet de enige, want ook BLUE (BLUE) released een nieuwe whitepaper deze dag. 

Dinsdag 13 maart
Vandaag vindt de Money 20/20 Conferentie plaats in Azië. Zowel Ripple (XRP) als Monaco (MCO) zijn hier vertegenwoordigd en zullen van zich laten horen. Vind je dergelijke Fintech events interessant, dan is het goed om te weten dat deze later dit jaar ook in Nederland word gehouden. Meer informatie vind je hier. HTMLCOIN (HTML) werd ooit gehacked door een 51% mining attack, maar is er weer bovenop en zet een volgende stap want vandaag wordt de coint gelist op Kucoin. EagleCoin (EAGLE) is een payment service gebaseerd op blockchain technologie en heeft in de afgelopen tijd een nieuwe website ontwikkeld. Op dinsdag de 13e zal deze live gaan.

Woensdag 14 maart
Een rustige woensdag, maar fans van Pesetacoin (PTC) kunnen hun hart ophalen want zoals in onderstaand overzicht te zien is zijn er meer dan genoeg plannen voor de komende jaren. Voor vandaag staat een nieuwe website gepland.

Donderdag 15 maart
Over Blocknet (BLOCK) kon je eerder al uitgebreid lezen op Blocker. En donderdag is een belangrijke dag, want dan wordt de eerste whitepaper gelanceerd waarin we kunnen zien wat de exacte plannen van deze gecentraliseerde exchange zullen zijn. Het aantal (nieuwe) coins is bijna niet meer bij te houden, dus dikke kans dat je niet eerder hebt gehoord van BitDegree (BDG).  Het is echter een sympathiek initiatief en noemt zichzelf het eerste blockchain-aangedreven online onderwijsplatform. Het BitDegree-platform biedt studenten online cursussen met een duidelijk en transparant blockchain-gebaseerd beloningssysteem. Hoe dit er exact uitziet kan je hieronder zien, maar op donderdag 15 maart worden ze gelist op HitBTC. Kopen dus als je erin gelooft!

En er worden meer coins gelist vandaag, want ook Rebellious (REBL) wordt deze dag vanaf een nieuwe exchange verhandelbaar. Welke het is melden ze nog niet (wat wij dan weer raar vinden).

Vrijdag 16 maart
Einsteinium (EMC2) staat door de naam al bij voorbaat met 1-0 voor. Maar was is de gedachte er eigenlijk achter? Zoals je kunt vermoeden heeft het project een wetenschappelijk achtergrond. Het heeft als doel om om filantropische, wetenschappelijke en technologische projecten snel en op een eenvoudige manier te financieren. Op vrijdag 16 maart lanceert Einsteinium een mobiele app, terwijl op dezelfde dag de nieuwe roadmap en website van DopeCoin (DOPE) het levenslicht ziet.

Zaterdag 17 maart
Jeuj. Het is weekend! En dat is niet alleen waar jij naar uitgekeken hebt, ook Substratum (SUB) kan niet wachten tot het zover is. Op zaterdag hebben ze een Major Annoucement gepland en we zijn benieuwd of het voldoende is om de koerst een boost te geven. Voor LoMoCoin (LMC) geldt ongetwijfeld dat ook blij zijn dat week voorbij is, want ze lanceren maar liefst 3 nieuwe coins vandaag. De gebruikers van de LoMoStar App hebben de nieuwe wallets voor deze coins wellicht al gezien. Advies: doe er nog even niets mee en wacht opverdere berichtgeving vanuit LoMoCoin.

Zondag 18 maart
We sluiten de week rustig af. De COSS (COSS) app krijgt een nieuwe interface, maar wij hopen dat we tegen die tijd al lang op het terras zitten!

Mis je events in deze lijst die we absoluut moeten opnemen dan horen we het uiteraard graag! Drop ze hieronder in de comments, stuur een berichtje via Twitter of praat mee op ons forum!

Die 1300 coins zijn er trouwens serieus veel. En het worden er iedere week meer. We kunnen ons daarom voorstellen dat je niet van iedere coin weet wat het doet, wie er achter zit en of het interessant is om in te investeren. Daarom helpen wij je een handje. Wil je meer weten over een specifieke coin, geef dit dan aan in de comments hieronder of in ons forum!

Door |2018-03-11T19:20:05+00:0011 maart 2018|Categorieën: Nieuws|Tags: | Reacties

Comments on Crypto weekkalender week 11