Je bent hier:--Crypto kalender week 18 Maandag 30 april

Crypto kalender week 18 Maandag 30 april

Weet wat je moet (ver)kopen! Daarom lees je iedere dag op blocker.nl de belangrijkste cryptocurrency evenementen van volgende week! In deze dagkalender vind je iedere dag een overzicht waarin we de meest in het oog springende events van exact 1 week later behandelen. Vandaag krijg je dus een overzicht van de events van volgende week maandag, 30 april.

Oyster (PRL) heeft (uiterlijk) volgende week maandag de release van hun mainnet gepland. Maar wat is Oyster eigenlijk? In het kort: het is de mening van de oprichters van Oyster dat uitgevers inkomsten verliezen vanwege o.a. de komst van adblockers. Advertenties zijn volgens Oyster per definitie een zwakke propositie omdat ze opdringerig zijn en inbreuk plegen op de privacy van de bezoeker. Hiernaast leiden ze af van datgene waar een website écht om draait. Aan de andere kant snapt Oyster ook dat het tonen van reclames een significante inkomstenbron is voor veel websites.

Voor dit dilemma presenteert Oyster zichzelf als dé oplossing. Oyster brengt twee soorten behoeften bij elkaar. De gebruiker die aan de ene kant bestanden op een gedecentraliseerde en anonieme manier online wil opslaan en tegelijk websites wil bezoeken waarbij hij niet gehinderd wil worden door (opdringerige advertenties).
Het gedecentraliseerd en anoniem opslaan van bestanden kan uiteraard tegen betaling. Maar gebruikers kunnen er ook voor kiezen om een fractie van hun CPU- of GPU-stroom aan te bieden in ruil voor advertentietoegang tot websites die deelnemen aan het systeem. Oyster wordt door veel partijen met grote interesse gevolgd en released volgende week dus een eigen mainnet (lees:blockchain). Een mooie stap voor dit interessante project. Volgende week maandag presenteert Ethereum Classic (ETC) een beta van hun mobiele wallet. Ethereum Classic is ontstaan na een splitsing van het oorspronkelijke Ethereum. Deze splitsing vond plaats na een grote hack in 2016 waarbij zo’n $50.000.000 werd buitgemaakt. Na deze splitsing was het de bedoeling dat alle Ethereum miners zouden overstappen naar de blockchain van het nieuwe Ethereum netwerk. Er bleef echter een aantal miners en ontwikkelaars actief op het oude netwerk, wat we tegenwoordig dus Ethereum Classic noemen. Verschillende investeerders begonnen de Ethers van de Ethereum Classic op te kopen, beleggers keerden vervolgens het oude netwerk de rug ook niet toe en zo kon het gebeuren dat de ETC koers weer begon te stijgen. Dit trok speculanten aan en zo werd Ethereum Classic weer nieuw leven in geblazen. Pure speculatie of niet…. ETC leeft en presenteert volgende week een mobiele wallet. Ben je bekend met DigiPulse (DGPT)? Op 30 april staat een coin burn op programma. Maar liefst 67.57% van de tokens wordt geburnd. Dit heeft als doel op schaarste te creëren (en dus de koers van de cryptocurrency op te drijven).

Ben je in het bezit van Pundi X (NPXS)? Dan moet je deze datum in je agenda zetten, want er staat een maandelijkse aidrop gepland! Heb je gisteren de chart van Syscoin (SYS) gezien? Deze chart is niet het enige nieuws om deze cryptocurrency extra in de gaten te houden, want op 30 april staat een grote update gepland. De release van het 3.0. protocol én de introductie van de Sys masternodes. Wat een masternode is? In het kort gebruikt een masternode dezelfde wallet software als een gewone node met dezelfde blockchain technologie. Alleen een masternode voert extra diensten uit op het blockchain netwerk.
Een masternode draait 24/7 om taken uit te voeren die specifiek zijn voor de Sys blockchain. Als je een Syscoin-masternode wilt runnen heb je trouwens wel 100.000 SYS als onderpand nodig, wat neerkomt op ongeveer $37.000 tegen de huidige marktwaarde. Daar krijg je natuurlijk wel iets voor terug, wat wordt weergegeven in onderstaande afbeelding.

https://cryptovest.com/laravel-filemanager/photos_fileupload/7/syscoin%20rewards.png

Dit waren de belangrijkste events voor maandag 30 april, maar het kan natuurlijk zo zijn dat we interessante events gemist hebben. Dan horen we graag van je! In deze speciale forumpost praat je mee over de evenementen van week 18. Morgen een nieuwe update, waarin we vooruit kijken naar 1 mei!

Door |2018-05-16T10:16:19+00:0023 april 2018|Categorieën: Nieuws|Tags: , , | Reacties

Comments on Crypto kalender week 18 Maandag 30 april