Je bent hier:-, Nieuws-Technische analyse Ardor (ARDR)

Technische analyse Ardor (ARDR)

Blocker.nl maakt met regelmaat Technische Analyses (TA) van diverse Cryptocurrencies. Vandaag de Cryptocurrency Ardor! (ARDR)

Gisteren vroegen wij van welke coin jullie graag een Technische Analyse in de nieuwsbrief wilden ontvangen. Dit is duidelijk Ardor geworden en dat is leuk, want de chart ziet er schitterend uit!

Sinds Ardor eind oktober 2017 verhandeld wordt, heeft het twee mooie markt cycli doorlopen. Beide cycli hebben erg veel gemeen. De cycli beginnen met een periode van accumulatie waarin whales proberen laag in te kopen zonder daarbij de prijs omhoog te doen schieten. Deze periode wordt gevolgd door het ontstaan van een een chart pattern dat uitbreekt en deze uitbraak retest. Daarna begint de laatste fase van de cycli, de pump, die eindigt in een dump, waarna de cyclus zich herhaalt. Momenteel zitten we in de derde marktcyclus en bevinden we ons op een support. Op kleinere timeframes zien we een bullish divergence, in combinatie met de support bevinden we ons daarmee al op een heel mooie plek om in te stappen. Eventueel kan je nog wat ‘stinkbids’ plaatsen boven de “Life Support”. Ik heb deze support zo genoemd, omdat we hier naar mijn mening alleen doorheen zakken als de hele cryptomarkt volledig instort of als er echt iets heel erg mis gaat met het project, wat ik niet verwacht. Uiteraard is het target van de derde cycli een beetje een willekeurig target, ga er dus niet vanuit dat deze behaald wordt, echter gebeurt het regelmatig dat targets op deze manier uitkomen, het kan dus weleens heel leuk zijn om een deel van je sell orders rond de 18k satoshi te plaatsen.

Ardor-Cycles

Ardor-Cycles

Wil je als eerste op de hoogte zijn van Bitcoin en Blockchain gerelateerd nieuws? En wil je vaker dit soort Technische Analyses bekijken? Volg ons dan op Twitter en Facebook! Via deze link kan je je tevens inschrijven voor onze Blocker nieuwsbrief met exclusieve content, informatie over onze meet-ups en kortingen op hardware! Heb je vragen over deze chart of in het algemeen? Stel ze dan hieronder in BlockTalk!

Door | 2018-06-11T23:06:11+00:00 10 juni 2018|Categorieën: Charts, Nieuws|0 BlockTalk reacties

Comments on Technische analyse Ardor (ARDR)