Je bent hier:-, Projects-CEO van SophiaTX in discussie met CIO’s op Evanta

CEO van SophiaTX in discussie met CIO’s op Evanta

De CEO van SophiaTX gaat de zakelijke blockchain-discussie aan met IT-executives op Evanta.

Jaroslav Kacina, CEO van SophiaTX, begint deze week met de discussie over “De zakelijke mogelijkheden van Blockchain” op een topconferentie voor CIO’s, georganiseerd door Evanta, een bedrijf van Gartner.

Gartner, dat lid is van de S & P 500, is ’s werelds meest toonaangevende bedrijf op het gebied van onderzoek en advies. Onderzoek door Gartner richt zich op CIO’s, Senior IT-marketing en Supply Chain-leiders. Klanten zijn grote bedrijven, overheidsinstellingen, technologiebedrijven en de investeringsgemeenschap.

De mogelijkheid om verbinding te maken met de blockchain-discussie op een senior IT-managementniveau biedt een verscheidenheid aan inzichten en kansen. Blockchain, als een technologie die gedistribueerde gegevensuitwisseling en samenwerking mogelijk maakt, gaat een fase in waarin veel ondernemingen pilots overwegen of afronden om de potentiële impact op bedrijven te begrijpen.

De CIO-rol evolueert snel van een IT-man of vrouw op directie niveau naar een echte leider van een bedrijf en strateeg. Blockchain is de technologie die, indien geïmplementeerd, een complete verschuiving kan betekenen in hoe organisaties fundamenteel werken. Het heeft het potentieel om bedrijfsmodellen te verstoren, de prestaties te verbeteren en elke interactie met zakelijke partners binnen en buiten een onderneming te beïnvloeden. Het is cruciaal voor managers om snel tot de kern hiervan door te dringen en de impact van blockchain technologie te omarmen die snel van invloed zal hebben voor de hele organisatie.

Naast de Londense top is Jaroslav Kacina aangekondigd als een moderator voor boardchain-sessies met blockchain-managers op de Global CIO Executive Summit in 22-24 augustus, Hilton Head Island, South Carolina, VS samen met CIO Executive Summits in Boston, Toronto en Frankfurt.

Over Evanta

Evanta, een Gartner-bedrijf, bevordert de ontwikkeling van leiderschap en samenwerking tussen topmanagers uit Noord-Amerika. Evanta roept duizenden c-suite executives bijeen om ongeëvenaarde kansen te creëren voor leiders van de beste bedrijven om te netwerken, te delen en te leren.

Over Gartner

Gartner, Inc. is ’s werelds toonaangevende onderzoeks- en adviesbedrijf en lid van de S & P 500. Gartner rust bedrijfsleiders uit met onmisbare inzichten, advies en hulpmiddelen om hun bedrijfskritieke prioriteiten te bereiken en de succesvolle organisaties van morgen op te bouwen.
Gartner’s ongeëvenaarde combinatie van door experts geleid, door vakmensen afkomstig en data-gedreven onderzoek stuurt klanten naar de juiste beslissingen over de zaken die er het meest toe doen. Gartner wordt door meer dan 12.000 organisaties in meer dan 100 landen vertrouwd als een objectieve hulpbron en kritische partner, in alle belangrijke functies, in alle sectoren en ondernemingen.

Over SophiaTX

SophiaTX is een blockchain-platform en marktplaats die is toegesneden op het uitbreiden van traditionele toepassingen zoals ERP, CRM en vele andere met robuuste, samenwerkende en gedecentraliseerde blockchain-mogelijkheden. Het is Open Source en bevat integratie-API’s voor SAP en andere bedrijfstoepassingen. Het bedrijf heeft al partnerschappen aangekondigd met een aantal bedrijven uit verschillende sectoren en werkt samen met EY (Ernst & Young) aan een blockchain-oplossing voor de automobielsector.

Door |2018-06-23T20:15:12+00:0023 juni 2018|Categorieën: Nieuws, Projects|Tags: , , , , , , |0 Reacties

Comments on CEO van SophiaTX in discussie met CIO’s op Evanta