Je bent hier:--Technische analyse (TA)

Technische analyse (TA)

Ben jij ook geïnteresseerd in het handelen van cryptocurrencies? Gaat de Bitcoin koers omhoog of juist omlaag? Technische analyse kan je helpen bij het beantwoorden van deze vraag. De technische termen vliegen je waarschijnlijk alleen om de oren! Praat binnen BlockTalk gezellig met anderen over TA en heb je vragen? Dan helpt onze Blocker TA specialist je graag verder op weg!

Door | 2018-05-19T09:59:54+00:00 19 mei 2018|Categorieën: BlockTalk|6 BlockTalk reacties

Comments on Technische analyse (TA)

 • Chart wizard

  Hey. Mooie charts maken jullie. Ik zie op twitter vaak de Fibonacci Sequence gebruikt worden. Waarom gebruiken jullie deze techniek niet?

  • BlockerNL

   Hey Chart Wizard,
   Leuk dat je reageert en bedankt voor het compliment!
   Je ziet bij veel traders dat ze na een tijdje een bepaalde stijl ontwikkelen. De ene persoon maakt meer gebruik van bepaalde indicatoren dan de andere. Het is maar net wat je zelf het liefst gebruikt. Hoewel wij inderdaad niet in iedere chart fibonacci gebruiken, is het ook niet zo dat wij deze helemaal nooit gebruiken. Zie bijvoorbeeld deze chart van Neo: https://blocker.nl/neo-3/ Echter zou je wel kunnen stellen dat wij liever kijken naar horizontale support levels dan naar fibs. Regelmatig zie je ook dat deze horizontale support levels overeenkomen met fibonacci levels, dat kan duiden op een nog sterker support level. Ben je zelf ook wel eens aan het charten?

   • Chart wizard

    Oh top, zo had ik het niet bekeken. Ik kijk veel naar charts maar zelf doen lukt nog niet goed hoor. Ik blijf jullie volgen.

 • Nico

  Ik hoor best van van mensen dat ze op een dag 10% of 20% winst pakken. Dat lijkt mij toch veel te veel. Ik heb wat aandelen maar dit kan ik mij echt niet voorstellen. Kan dat nou echt?

  • http://www.blocker.nl Joep Maenen

   Hey Nico, leuk dat je meeleest!
   Dit gebeurt inderdaad regelmatig, soms zelfs tot wel 100% of meer op één dag. De laatste tijd is het iets zeldzamer, maar als de markt weer aantrekt, dan is 10 of 20% niet heel speciaal. De afgelopen 24 uur is bijvoorbeeld Tezos met 10% gestegen en EOS zelfs met 22%. Heb je interesse om in te stappen in cryptocurrencies?

   • Nico

    Bedankt voor je reactie Joep. Wat een percentages zeg. Voor mij too much risico. Ik blijf bij m’n aandelen, maar het is wel leuk om te volgen.