Je bent hier:--BlockShow introduceert blockchain peil applicatie!

BlockShow introduceert blockchain peil applicatie!

BlockShow staat klaar om ’s werelds eerste ‘blockchain peil applicatie’ te gebruiken. Dit tijdens hun blockchain-conferentie in Berlijn!

16 mei, 2018 – Blockchain conferentie, BlockShow Europa 2018, staat klaar om de eerste blockchain-gebaseerde applicatie voor peilingen te gebruiken op hun Berlijnse conferentie in mei. De peilingen vinden plaats op 28 en 29 mei en zullen de vooraanstaande vrouwelijke leiders en bedrijven die het spel veranderen, identificeren en bouwen aan de tools en diensten die blockchain verder zullen voortstuwen.

De peilingen zullen worden uitgevoerd met behulp van Polys, een veilig, transparant, gemakkelijk te implementeren systeem dat het mogelijk maakt om peilingen en enquêtes op basis van blockchain te maken.

De lijst met invloedrijke vrouwen, die bedrijven als Golem, BitPesa, Bancor, SatoshiLabs, Aragon, SAP en HSBC vertegenwoordigen, vindt u hieronder:

Elizabeth Rossiello – CEO van BitPesa
Ming Chan – Executive Director bij Stichting Ethereum
Marion Vogel – Director bij Aeternity
Shermin Voshmgir – Director of Research Institute for Crypto Economics en oprichter van BlockchainHub
Aleksandra Skrzypczak – Medeoprichter van Golem
Galia Benartzi – Medeoprichter van Bancor
Gina Contrino – Front-end developer bij Lisk
Rhian Lewis – Founder bij London Women in Bitcoin
Alena Vranova – Voormalig CEO en medeoprichter van SatoshiLabs
Maria Gomez – Strategy & Ops leead op Aragon
Diana Biggs – Hoofd van Business Model Innovation bij HSBC
Dr. Quy Vo-Reinhard – Mede-oprichter van HIT Foundation
Eileen Fitzgerald – Executive VP bij Cardano
Jessi Baker – Oprichter van Provenance
Manon Burgel – Chief Operating Officer bij B2Expand

Deelnemers kunnen ook stemmen op Europa’s meest game-changing blockchain-bedrijven en deze bedrijven, waaronder Ethereum, IOTA, Cosmos, Lisk, Bitfury, ICON, Raiden Network, Populous, Polkadot, Golem, Status, Aeternity, Bancor, Cardano, SingularityNET, Sirin Labs, Gnosis, Maecenas, WePower, Origintrail en Iconomi, ranken.

Stemmen is voor iedereen beschikbaar en winnaars worden tijdens de conferentie bekend gemaakt. Als u wilt stemmen, kunt u dat hier doen.

Over BlockShow

De BlockShow Europe-conferentie is gewijd aan het ontdekken van de populairste innovaties en trends in zowel Europese als wereldwijde blockchain-scènes. Het zal meer dan 3000 aanwezigen en meer dan 150 projecten samenbrengen, evenals meer dan 80 internationaal erkende sprekers en deskundigen van banken, instellingen en talrijke wereldwijde industrieën. BlockShow Europe zal bekendheid geven aan de meest innovatieve releases van veelbelovende blockchain-bedrijven. Daarnaast zal het rijke en veelzijdige inzichten geven over hoe zij grote wereldwijde industrieën zoals IoT, AI, Cybersecurity en vele anderen disrupten. De vertegenwoordigers van de centrale banken en Europese regeringen zullen hun visie en huidige ervaring met het benutten van de Blockchain-technologie tijdens het evenement delen. Het evenement vindt plaats op 28 en 29 mei in Berlijn.

Door |2018-05-16T18:45:38+00:0016 mei 2018|Categorieën: Nieuws|Tags: |0 Reacties

Comments on BlockShow introduceert blockchain peil applicatie!