Je bent hier:--Blocker Meet-up #1 Fotoverslag

Blocker Meet-up #1 Fotoverslag

De sneeuw was verdwenen, niemand was ziek geworden. De files waren voorbij en dus stonden alle seinen  op groen voor de eerste Blocker.nl meet-up. En dat hebben we geweten…

De oorspronkelijke 50 plaatsen waren in rap tempo vergeven en dus besloten we vorige maand nog 25 extra plaatsen te creëren. Uiteindelijk waren er bijna 85 aanwezigen en ja, als er meer bezoekers zijn dan stoelen dan is het vol.

Erik van der Veen | Blocker.nl

Bas Wisselink – Blockchain Workspace
Na de opening is het tijd voor de eerste spreker. Bas Wisselink neemt de zaal in sneltreinvaart mee en dompelt ons onder in de basisbeginselen van de Blockchain technologie. Hij bewijst dat de Blockchain  technologie verrassend helder kan worden uitgelegd en legt aan de hand van voorbeelden en use cases uit dat deze technologie veel verder gaat dan Bitcoin alleen. Grote kans dat we Bas in toekomst nog wel eens terugzien bij een Blocker meet-up, want één ding was duidelijk na zijn presentatie: hier kunnen we nog uren over doorpraten.
Voor de aanwezigen: de presentatie van Bas is hier terug te vinden!

Bas Wisselink | Blockchain Workspace

Didi Taihuttu
Dat Didi Taihuttu een fenomeen aan het worden is moge duidelijk zijn. Hij verkocht met zijn gezin al hun bezit voor Bitcoin en nam zijn intrek in een caravan. Je kon hem al zien bij De Wereld Draait Door en in alle grote kranten. Wij zijn er dan ook trots op dat Didi voor Blocker.nl een tweewekelijks blog schrijft én wilde spreken tijdens onze meet-up.
Al voor de meet-up werd ons gemeld dat Didi internationaal gaat en hij deze week wordt gevolgd door een internationale cameraploeg. Was je aanwezig dan hopen we dat je haar goed zat, want de hele meet-up is gefilmd en is binnenkort terug te zien in het item, welke in heel Amerika te zien is.

Cameraploeg

Zijn verhaal is meeslepend, vol humor en het wordt al snel duidelijk dat Didi heel goed weet waar hij mee bezig is. Hier staat niet iemand die zonder nadenken het speelgoed van zijn kinderen heeft verkocht of die je tegen zichzelf in bescherming moet nemen. Didi maakt korte metten met de ‘ratrace’ zoals hij het noemt. Hij streeft een minimalistisch leven na en laat juist zien dat hij helemaal geen financiële middelen nodig heeft om gelukkig te zijn. Op de vraag hoe het gaat, meldt hij terloops dat zijn vermogen 3,5x is verdubbeld sinds hij alles omzette in Bitcoin. En dan hoor je alle aanwezigen denken… Hoeveel zou ‘ie er ingestoken hebben..?

Borrel
Na de presentaties blijkt er nog genoeg reden tot napraten en wordt er nog lang geborreld.

Blocker Borrel

We bedanken de sprekers en vooral alle aanwezigen! Al snel wordt gevraagd: was dit eenmalig? Nee, natuurlijk niet! Deze meet-up was unaniem een belachelijk groot succes, om maar bij de woorden van Ivo Niehe te blijven. De Blocker Meet-up #2 is dan ook al gepland. Wanneer? Waar? Welke sprekers? Dat houden we nog even geheim, maar wil je er bij zijn dan raden wij je aan om je hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief, zodat je jezelf als eerste aan kan melden!

Door |2017-12-23T13:32:15+00:0015 december 2017|Categorieën: Nieuws|Tags: , , , , | Reacties

Comments on Blocker Meet-up #1 Fotoverslag