Je bent hier:-, Projects-Blockchain podcast Wim Pelgrim week 40

Blockchain podcast Wim Pelgrim week 40

Welkom terug bij een nieuwe ‘Vorige week in blockchain’. Mijn naam is Wim Pelgrim, een blockchain enthousiasteling met een wekelijkse podcast op Blocker.nl.Ik breng je op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen op het gebied van blockchain in minder dan 10 minuten!

Voor de Podcast, klik hier!

Welkom bij Vorige week in blockchain. Mijn naam is Wim Pelgrim, een blockchainrealist en met deze wekelijkse podcast blijf je op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen op de blockchain. En als je het leuk vindt wat je hebt gehoord: deel deze podcast, like hem in je podcast-app of steun me door naar www.patreon.com/wimpelgrim te gaan. Deze week een thema-aflevering over training van ontwikkelaars en wat nieuws over 30.000 transacties per minuut.

Technologie
Naast mijn interview van deze week en de verwijzingen had ik een nieuwsitem waarover ik het niet kan nalaten om erover te praten. Omdat een van de belangrijkste problemen bij blockchain schalen is. Hoe je blockchains sneller kunt maken om meer mensen op een netwerk te krijgen zonder de kracht van het netwerk te verliezen. Een Australisch federaal wetenschapsagentschap zegt dat het een wereldwijde test heeft voltooid op een blockchain-netwerk genaamd Red Belly Blockchain. Het netwerk verwerkte 30.000 grensoverschrijdende transacties per seconde, beweerde het agentschap, over 1.000 knooppunten in 14 landen. Je kunt alles over deze test in hun paper lezen, gelinkt in de beschrijving.

Interview
Naast het schalen, is het vinden van een blockchain-ontwikkelaar een van de grootste problemen in ons vakgebied. Er zijn verschillende initiatieven en vandaag laat ik je het interview horen dat ik had met Nick Todorov van Limechain, een Bulgaars blockchain ontwikkelingsbedrijf. Luister naar het audiobestand voor het interview. Ik had geen tijd om een ​​transcript te maken.

Het interview vermeldt een Forbes-artikel: op 1 september schreef Forbes over de ontwikkelingen in de blockchain-training: https://www.forbes.com/sites/tomvanderark/2018/09/01/learning-blockchain/#dbd98cbb04fa. En in april van dit jaar schreef Forbes over de vraag naar blockchain-engineers: https://www.forbes.com/sites/shermanlee/2018/04/11/the-demand-for-blockchain-engineers-is-skyrocketing-but-blockchain-itself-is-redefining-how-theyre-employed/#7a8f6e967157
En als je meer wilt weten over Lime Academy, kijk dan op https://limeacademy.tech/.

Verwijzingen
En ik las een leuk artikel over over Don Tapscott die sprak over de toekomst van de blockchain-revolutie.

En hiermee komen we aan het einde van ‘Vorige week in blockchain’. Kijk op mijn website: http://www.wimpelgrim.nl voor meer informatie over mij en mijn podcast en een volledig transcript van deze aflevering. Ik hoop je volgende week te zien voor mijn volgende aflevering. Als je het leuk vindt wat je hebt gehoord, deel deze podcast dan met je vrienden en op sociale media en klik op die vijf sterren in je podcast-app en beluister de podcast in het Nederlands op Blocker.nl! Zie je volgende week!

Bronnen:
Australische test
https://www.coindesk.com/australias-science-agency-claims-breakthrough-in-global-blockchain-test/
En het paper dat daarbij hoort
https://arxiv.org/pdf/1702.03068.pdf

Verwijzingen
Don Tapscott

Steun me op Patreon: www.patreon.com/wimpelgrim
Muziek © door https://www.bensound.com

Door |2018-10-09T10:16:38+00:009 oktober 2018|Categorieën: Nieuws, Projects|Tags: , , , |0 Reacties

Comments on Blockchain podcast Wim Pelgrim week 40