Je bent hier:-, Nieuws-Bitcoin Update (BTC)

Bitcoin Update (BTC)

Bitcoin (BTC) bevindt zich in zwaar weer en zakt vandaag door een kritieke support, daarom een update van de Technische Analyse (TA) van deze Cryptocurrency.

Eerder deze week zakte Bitcoin al door een zeer belangrijke diagonale support en vandaag is ook de horizontale support rond $6.400 gesneuveld. Het feit dat deze supports niet behouden zijn, is erg slecht nieuws voor de gehele cryptomarkt. De bears zijn het duidelijk aan het winnen van de bulls. Het feit dat deze levels niet zijn behouden, betekent dat de markt nog een stuk langer nodig heeft om te herstellen. De aankomende dagen en weken zal het moeten blijken waar nieuwe support gevonden kan worden. In april werd de diagonale logaritmische resistance succesvol gebroken, de afgelopen tijd leek een retest van deze breakout nog onwaarschijnlijk, maar we komen hier nu toch erg dichtbij. Een retest van deze trendlijn zou een support kunnen worden, maar het is voorlopig echt afwachten. Het breken van deze belangrijke supports, brengt veel angst in de markt en zal nog maanden tot problemen leiden. Hoewel Bitcoin en Crypto in het algemeen in 2018 steeds meer adoptie lijkt te vinden, is het qua koers een heel zwaar jaar en zal de echte weg omhoog nog lang op zich laten wachten. Wij zullen bij Blocker in ieder geval wekelijks de Bitcoin koers in de gaten houden en jullie op de hoogte houden van mogelijke reversals. Check dus regelmatig onze website en Twitter voor nieuwe updates!

Bitcoin Bear

Wil je als eerste op de hoogte zijn van Bitcoin en Blockchain gerelateerd nieuws? En wil je vaker dit soort Technische Analyses bekijken? Volg ons dan op Twitter en Facebook! Via deze link kan je je tevens inschrijven voor onze Blocker nieuwsbrief met exclusieve content, informatie over onze meet-ups en kortingen op hardware! Heb je vragen over deze chart of in het algemeen? Stel ze dan hieronder in BlockTalk!

Door | 2018-06-13T20:25:07+00:00 13 juni 2018|Categorieën: Charts, Nieuws|0 BlockTalk reacties

Comments on Bitcoin Update (BTC)