Je bent hier:-, Nieuws-Binance en Malta lanceren Security Platform

Binance en Malta lanceren Security Platform

Binance gaat met de Malta Stock Exchange (MSX) de handel in securitytokens mogelijk te maken op het’ blockchain-eiland ‘.De financiële directeur van de exchange, Wei Zhou, tekende een memorandum van overeenstemming met MSX-voorzitter Joe Portelli. om een ​​security token-handelsplatform te lanceren, meldde Malta Today.

De minister van Financiën van Malta, Edward Scicluna, prees de crypto-industrie tijdens een persconferentie. Hij zei dat de natie geen gelegenheid voorbij zal laten gaan om te profiteren van nieuwe innovaties.

Hoewel blockchain en cryptocurrencies grote risico’s met zich meebrengen, “is dit geen excuus om het voorbij te laten gaan en door anderen te worden overgenomen,” zei hij.

Portelli Is het hiermee eens en zei op de persconferentie dat “of je het leuk vindt of niet, de technologie is hier om te blijven.”

Scicluna merkte ook op dat het land zijn beste juridische mensen erop heeft gezet om een passend regelgevingskader voor de crypto-industrie te creëren. Hier is voor MSX speciaal een nieuwe entiteit opgericht, de MSX PLC. Hiermee wordt met name financiële technologie en digitale activa verkend.

Binance, ’s werelds grootste crypto-exchange qua volume, werkt al een tijdje samen met de autoriteiten in Malta. In maart heeft het bedrijf plannen aangekondigd om een ​​kantoor en fiat-naar-cryptocurrency-exchange op te zetten in Malta. En in juni zei het dat het fintech-startups en -ondernemers samen met de beurs van Malta (Malta Stock Exchange).

In juli heeft MSX samengewerkt met Neufund, een platform voor securities tokenization.  Ze gaan een ​​”gereguleerde en gedecentraliseerde, wereldwijde beurs voor notering en handel in tokenized effecten naast crypto-activa bouwen.” Tegelijkertijd verwierf Binance een belang van 5 procent in de Founders Bank in Malta. Het doel hiervan is een ‘gedecentraliseerde bank’ te bouwen met een systeem op basis van blockchain. De bank was van plan om samen te werken met Neufund om eigen ‘juridisch bindende’ equity-tokens uit te geven.

 

Door |2018-09-21T14:40:08+00:0021 september 2018|Categorieën: Exchanges, Nieuws|Tags: , , , |0 Reacties

Comments on Binance en Malta lanceren Security Platform