Je bent hier:-, Projects-Bakkt lanceert op 12 december

Bakkt lanceert op 12 december

ICE de moedermaatschappij van de New York Stock Exchange heeft een startdatum aangekondigd voor Bitcoin-Futures op haar platform Bakkt.

Dit staat in een document dat op 22 oktober is uitgegeven.

ICE (Intercontinental Exchange) heeft Bakkt gecreëerd om institutionele partijen in staat te stellen cryptocurrencies naadloos te kopen, verkopen en te beheren. Gevormd met als doel om vertrouwen, efficiëntie en commercie naar Cryptocurrency te brengen. Het Bakkt-project werd een tijdje geleden geïntroduceerd en heeft al partners zoals Microsoft en Starbucks.

Het meest recente nieuws geeft aan dat ICE Bakkt Bitcoin (USD) Daily Futures Contracts voor de handel op 12 december 2018 zal vermelden. Deze futures verschillen van de futures die eerder zijn vrijgegeven omdat ze fysiek worden ondersteund door Bitcoins.

“Elk futurescontract vereist de levering van één Bitcoin in het ‘’Digital Asset Warehouse’’ van Bakkt en zal in Amerikaanse dollar worden verhandeld. Een dagelijks contract wordt genoteerd voor de handel op elke Exchange Business Day.”

Eerder dit jaar verklaarde het bedrijf dat het fysiek gesteunde Bitcoin-futures-contract zou worden verhandeld tegen fiat-valuta, te weten USD, GBP en EUR om mee te beginnen.

Een paar dagen geleden kwam er nieuws dat Bakkt Coinbase’s Adam White heeft ingehuurd, die een integraal onderdeel is geweest van Coinbase en mede verantwoordelijk was voor de explosieve groei van Coinbase.

Daarnaast zijn er uitgebreide banden met verschillende instellingen in Wall Street, omdat Intercontinental Exchange (ICE) 12 verschillende gereglementeerde beurzen en markten beheert, waaronder de New York Stock Exchange.

Het is nu afwachten wat de lancering van Bakkt met zich teweeg zal brengen; nog enkele weken geduld en we weten het!

Door |2018-11-19T23:20:16+00:0019 november 2018|Categorieën: Nieuws, Projects|Tags: , , |0 Reacties

Comments on Bakkt lanceert op 12 december