ALAX, een blockchainplatform voor distributie van mobiele games heeft verschillende partnerschappen aangekondigd met H5-gameverkopers in China en Taiwan.

Aangedreven door de vraag van 582 miljoen mobiele gamers uit China winnen H5-games gestaag aan populariteit in eigen land, maar ook in de hele regio. Met de recente getekende LOI’s (Letter of Intent) bevindt ALAX zich in de perfecte positie om van deze trend te profiteren.

Een belangrijk partnerschap is Egretia, het blockchain-laboratorium van Egret Technology. Egret Technology, gevestigd in Beijing, biedt HTML5 mobiele oplossingen en services voor games en applicatieprofessionals. Het biedt verschillende oplossingen voor HTML5-gamestudio’s en ontwikkelaars, zoals game engine Egret Engine, die door meer dan 70% van de H5-game-ontwikkelaars wordt gebruikt. In totaal hebben 200.000 gebruikers met behulp van hun diensten meer dan 8000 H5-games ontwikkeld.

Egretia werkt samen met de overzeese partners van Egret Technology en ontwikkelt namens hen blockchain-gerelateerde technologieën. Het eerste product van Egretia is de gelijknamige HTML5 blockchain-engine en -platform, waarmee alle HTML5-games die worden aangedreven door de Egretia-engine en tools, gemakkelijk toegang hebben tot de blockchain. Ontwikkelaars kunnen dan snel HTML5-games en -toepassingen maken. Met deze LOI maakt ALAX nu deel uit van Egretia als betaaloplossing voor game-ontwikkelaars, waarvan er wereldwijd 130.000 zijn.

Wen Xiangdong, VP van Egret Technology, zegt:

“ALAX is een broodnodige service voor onze game-ontwikkelaars. Voorheen moesten game-ontwikkelaars tot 6 maanden op hun geld wachten. Nu krijgen ze via ALAX de betaling meteen en dat is goed voor hun gemoedsrust. Dit stimuleert onze ontwikkelaars echt om boeiende en leuke inhoud te maken. “

Andere LOI’s ondertekend door ALAX zijn met QuickGames en NiceGame, beide zijn H5 Game-leveranciers. NiceGame is met name gericht op het promoten en ontwikkelen van online games- en spelplatforms en richt zich op het creëren van verschillende soorten agenten en activiteiten voor online games. QuickGames en NiceGame zullen spellen maken voor de ALAX-winkel. Dit zullen de eerste spellen op het ALAX platform zijn die daar aangeboden worden.

Bellotec, een van de grootste SMS-betalingsproviders in China, heeft de LOI ook getekend. Op zoek naar grensoverschrijdende app-oplossingen voor het mkb, biedt Bellotec verschillende integratie-oplossingen van webpagina’s en servers tot de ALAX-SDK (Software Development Kit) en betalingsintegraties voor e-commerce. Bellotec ondersteunt ALAX meteen in hun SDK, waardoor ALAX onmiddellijk toegang krijgt tot honderden ontwikkelaars en gebruikers van games.

Kalvin Feng, medeoprichter van ALAX, zei:

“Deze LOI’s zijn voor ons het topje van de ijsberg. Naast game-ontwikkelaars willen we ook LOI’s bij andere smartphone-ontwikkelaars ondertekenen, zodat de consumenten in heel Azië een slimmere, eenvoudigere manier hebben om mobiele games te spelen. “


Over ALAX
ALAX is een Mobile Game Distribution Platform, gebaseerd op blockchain-technologie, dat gestart is om de game-industrie over de hele wereld te transformeren. Het is een joint venture van DECENT, een blockchaintechnologiebedrijf en Dragonfly, een distributieplatform voor apps en games, en heeft als doel zowel makers van games als gamers een platform te bieden, inclusief consumenten zonder bankrekening. De ALAX-partnerschappen zorgen ervoor dat de eigen Blockchain-technologie van DECENT onmiddellijk wordt uitgerold naar de 100 miljoen actieve gebruikers van Dragonfly.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren