Loading...
Adverteren 2018-05-05T12:59:51+00:00

B L O C K E R

Blocker. nl is een multi-sided platform. Met ruim 50.000 unieke bezoekers per maand is Blocker.nl het grootste nieuwsplatform van de Benelux waar 24/7 Blockchain en cyptocurrency nieuws te vinden is. Hiernaast organiseert Blocker.nl meet-ups, pop-up events en organiseert Blocker.nl (bedrijfs)trainingen. Blocker.nl is selectief met het tonen van reclame-uitingen, maar wanneer uw boodschap aansluit bij onze doelgroep bieden wij redactionele en commerciële ruimte voor organisaties, bedrijven en/of (overheids-)instellingen.

M O G E L I J K H E D E N

Videoreportage:

In goed overleg met u bepalen we de regie van de video. Wij maken de video en publiceren deze op onze website met inleidend artikel en aangekondigd via de nieuwsbrief en social media.

Reference Cases:

U heeft de mogelijkheid om bestaande Reference Cases aan te leveren. Deze worden in overleg met onze redactie gepubliceerd op dossiers en cases en kunnen met korte inleiding in het nieuws aangekondigd worden (ter beoordeling van de redactie).

Banner en/of Rectangle:

Naar keuze op de website (roulerend met derden).

Partner programma tijdens meet-ups:

Uw naam verbinden aan een van de Blocker.nl meet-ups en/of adverteren gedurende de avond met een banner/reclame-uitingen.

Interview, businesscase of visieartikel:

Op de website met aankondiging via onze social-media kanalen en nieuwsbrief. Blocker.nl levert journalist en fotograaf.

Naast bovenstaande bestaan er mogelijkheden voor gezamenlijke acties ‘op maat’, waaronder direct-mail, e-mailing, enquêtes, onderzoek en/of publicaties.

Meer informatie
Daniel Driessen
daniel@blocker.nl
Telefoon 06-396 97 18

Gesponsorde content op Blocker. Ok of niet?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Nu op BlockTalk

Mis helemaal niets!

Ontvang 2x per maand de Blocker nieuwsbrief.

Gezocht – Online Redacteur!

Gezocht! redacteur

Fotoverslag | Blocker Meet-up!

Op ons forum is iedereen VIP!

.

Meld je aan!