Blocker.nl nieuwsbrief
Blocker.nl nieuwsbrief week 24
De tijd vliegt, dus het is weer de hoogste tijd voor de nieuwe editie van jouw favoriete Crypto- en Blockchainnieuwsbrief!

Verderop lees je tot in detail hoe een airdropscam werkt en heeft Wim Pelgrim het boek Bitcoin & Blockchain gereviewd. Er is een exclusieve ARDR chart voor je en we hebben opnieuw een toffe winactie!
Bezoek Blocker.nl →
Blockchain Expo, het grootste Blockchain-evenement in Europa, zal op 27 en 28 juni 2018 gehouden worden in de RAI Amsterdam. Wil jij ook naar de Blockchain Expo Europa in Amsterdam? Je maakt nu kans op gratis toegang t.w.v. €1249,-. Winnen? Volg Blocker.nl dan op twitter en like & retweet deze tweet. De winnaar ontvangt zondag 24 juni van ons reactie per e-mail en/of twitter.
 
Populaire artikelen
juni 8, 2018
Boekrecensie: Bitcoin & Blockchain
Je kent hem van onze Blockchain Podcast, maar vandaag neemt Wim je mee in een review van het boek Bitcoin & Blockchain – de ontregelende opmars van cryptocurrency’s, door Herbert…
Lees meer...
juni 4, 2018
Hoe werkt een Airdrop scam: een reconstructie
Passive income is de manier toch? Daarom heb je vast wel eens mee gedaan met een airdrop van 1 dollar, of niet? Maar pas op! Iedereen die een klein beetje…
Lees meer...
juni 1, 2018
Segwit & Lightning: wat is het scaling probleem?
Wellicht weet je al dat de meeste blockchains lijden onder een capaciteitsprobleem. Vooral de netwerken van bitcoin en ethereum zijn continu overbelast.  Deze overbelasting drijft de transactiekosten erg omhoog tot…
Lees meer...
mei 31, 2018
Hacker steelt $18 miljoen Bitcoin Gold
Een nog onbekende hacker heeft meer dan $ 18 miljoen aan BTG-coins (Bitcoin Gold) gestolen. Hij heeft meerdere 'double spend'-aanvallen uitgevoerd op de infrastructuur van de Cryptocurrency van Bitcoin Gold en…
Lees meer...
ARDR Chart
Exclusief als eerste in de nieuwsbrief: ARDR
Gisteren vroegen wij van welke coin jullie graag een Technische Analyse in de nieuwsbrief wilden ontvangen. Dit is duidelijk Ardor geworden en dat is leuk, want de chart ziet er schitterend uit!

Sinds Ardor eind oktober 2017 verhandeld wordt, heeft het twee mooie markt cycli doorlopen. Beide cycli hebben erg veel gemeen. De cycli beginnen met een periode van accumulatie waarin whales proberen laag in te kopen zonder daarbij de prijs omhoog te doen schieten. Deze periode wordt gevolgd door het ontstaan van een een chart pattern dat uitbreekt en deze uitbraak retest. Daarna begint de laatste fase van de cycli, de pump, die eindigt in een dump, waarna de cyclus zich herhaalt. Momenteel zitten we in de derde marktcyclus en bevinden we ons op een support. Op kleinere timeframes zien we een bullish divergence, in combinatie met de support bevinden we ons daarmee al op een heel mooie plek om in te stappen. Eventueel kan je nog wat 'stinkbids' plaatsen boven de "Life Support". Ik heb deze support zo genoemd, omdat we hier naar mijn mening alleen doorheen zakken als de hele cryptomarkt volledig instort of als er echt iets heel erg mis gaat met het project, wat ik niet verwacht. Uiteraard is het target van de derde cycli een beetje een willekeurig target, ga er dus niet vanuit dat deze behaald wordt, echter gebeurt het regelmatig dat targets op deze manier uitkomen, het kan dus weleens heel leuk zijn om een deel van je sell orders rond de 18k satoshi te plaatsen.
Bekijk al onze charts →
Twitter
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat jij je ooit hebt ingeschreven voor de blocker.nl nieuwsbrief. We gebruiken je gegevens alleen voor het toesturen van onze nieuwsbrieven. We vinden het uiteraard heel jammer als jij je wilt afmelden, maar dat kan op ieder moment met de link die in deze email vermeld staat. Na afmelding ontvang je van ons geen nieuwsbrieven meer.
Blocker.nl
https://blocker.nl
Privacystatement
Disclaimer
Wijzig je nieuws inschrijving    |    Bekijk online