Sawadee Kap! Hehe en ja sorry, ik weet het, ik had al veel eerder moeten schrijven, maar het heeft even geduurd voordat ik mijn draai in Thailand op het strand had gevonden.

Mijn god, wat kan het leven toch mooi zijn. Ik ben nu alweer bijna twee weken in Thailand en dit is echt genieten! Vooral omdat ik in de aanwezigheid ben van veel reizende gezinnen die allemaal op hun manier rondreizen combineren met werken. Heel mooi om te ervaren en we leren ontzettend veel van elkaar. Heb er inmiddels al drie aan de Bitcoins, dus ook dat gaat goed. Hier in Azië is de Bitcoin ook het gesprek van de dag en steeds meer mensen tonen interesse. Heb al een beachtalk gegeven en mijn eerste Russische fans ontmoet die koste was kost een selfie wilden. Ik blijf het maar vreemd vinden dat mensen een selfie met je willen maken. Al helemaal op een klein eiland aan de andere kant van de wereld.

Let’s talk Crypto. Wat een hectische weken en wat een vette achtbaan rit met koning Bitcoin. Je wilt niet weten hoeveel mensen mij contacteerden, toen de Bitcoin viel naar onder de $ 10.000. Wat een drop, maar ik kan jullie gerust stellen. Dit soort dips zijn de normaalste zaak van de wereld en aan het einde van dit jaar zullen wij terug kijken naar die kleine januari dip die overigens al 5 jaar op rij plaats vindt. Het was een flinke dip van meer dan 40%, maar BTC klimt inmiddels al weer en ik blijf positief. Ik verwacht dat hij toch al weer snel op de  $ 20.000 staat. 

Op dit moment wordt er erg veel oud nieuws verspreid en je moet je niet gek laten maken door al die negatieve uitspraken. Vaak wordt dit gedaan, zodat ze zelf bitcoin weer wat goedkoper kunnen inkopen. Hey, en wat dacht je van ETH? Gewoon even naar $ 1300. Zoals ik al eerder schreef was de verwachting $1600 in maart, dus ik ben benieuwd. 

Dan was er nog de bitconnect situatie waar helaas veel mensen veel geld hebben verloren. Ik ben zelf altijd heel voorzichtig als het op MLM aankomt en investeer dan ook maar een klein deel hier in. Ik heb gekozen voor Usi-Tech, omdat het een bedrijf is dat software schrijft voor de beurs en crypto er bij heeft genomen. Ze betalen tevens uit in BTC wat ik wel een voordeel vind, maar ook usi-Tech heeft zijn werkzaamheden in America en Canada gestaakt. Wel hebben ze heel netjes iedereen uitbetaald, omdat ze wegens belastingtechnisch redenen niet weer verder wilden in America en Canada. Dus bij deze: een gewaarschuwd mens telt voor twee. 

Laatste leuke nieuwtje vind ik dan wel dat ik samen met een TA uit Australië een Telegram group ben gestart voor advies in cryptoland. Ben en Didi’s crypto flavour heet de groep. Mocht je willen deelnemen check dan hier even mijn Facebookpagina voor een link.

De coins die ik in de gaten houd de komende tijd en waarvan ik er wat gekocht heb zijn SC en WAVES. Twee topmunten met super producten en een leuke roadmap die zeker tot een stijging zal leiden, maar doe zoals altijd ook je eigen research.

Ok, dat was het dan weer en excuses voor deze late inzending, maar het is nu eenmaal een erg relaxed leven hier in Azië. Wat vandaag niet is, komt morgen.

Mocht BTC weer een dipje hebben, raak dan niet in paniek, maar koop bij, zou ik zeggen.

Laew phop kan mai!

Didi

Didi Tahihuttu verkocht zijn huis en bezittingen voor Bitcoin. Voor Blocker.nl schrijft hij een tweewekelijks blog. Volg Didi ook rechtstreeks via zijn eigen Twitter account of dat van de Yolo family travel!