Zo, dat waren weer eens twee drukke, maar leuke weken! We worden gevolgd door twee filmploegen die ons in de afgelopen weken volgden om een documentaire te maken. Hiernaast hebben we weer veel interviews en podcasts gegeven. Oh ja, we zijn ook begonnen met het schrijven van een boek en we hebben zelfs een aanvraag voor de exclusieve rechten op een bioscoopfilm ontvangen uit Amerika!

Tussendoor hebben we ook nog een presentatie gegeven over ons verhaal tijdens de Blocker.nl meet-up . Mensen raakten enthousiast waardoor ik weer meer energie kreeg en de wisselwerking met de zaal super was! Het leidde tot het, voor mij nog onbekende en vreemde fenomeen, dat mensen selfies wilden maken met mij! What the fuck, zijn we beroemd aan het worden?
Ik vraag me vaak af waar dit avontuur ons heen gaat brengen. Ik weet het niet hoor, maar toch vraag ik mij vaak af wat het is in mensen dat ze ons verhaal zo super vinden. We blijven maar gewoon het gezin op een camping met wat Bitcoins….

Genoeg over ons en laten we het over de coins hebben! Want wat een achtbaan was het met Bitcoin de laatste twee weken! Overigens zijn deze week wel de echte Believers gescheiden van de korte-termijn goudzoekers. Want toen Bitcoin van $19.000 naar $11.300 zakte heeft waarschijnlijk iedereen die niet geloofd in de lange termijn van Bitcoin zijn coins verkocht. En iedereen die er wel in geloofd goedkoop bijgekocht!

Tegen de (nog) non-believers wil ik graag zeggen dat ik denk dat Bitcoin in 2018 de $40.000 gaat aantikken. Deze schommeling van 30+ % is al 6 keer eerder gebeurt dit jaar. Bitcoin zet telkens 7 stappen vooruit en dan even 2 stappen terug. Dus reken maar uit waar hij nu heen gaat.
In mijn laatste blog 2 weken geleden schatte ik Bitcoin op $15000 met kerstmis, maar dit zal waarschijnlijk wat hoger gaan uitvallen tussen kerst en nieuw jaar. De crypto markt is super winstgevend, maar ja: er zitten ook risico’s aan. Investeer daarom alleen met geld dat je kunt missen!

Zelf heb ik Pivx gekocht rond 0.00058 en verwacht deze week een stijging van minimaal 50%, maar ik ben geen expert dus do your own research! Onze tips voor 2018: Long term BTC, LTC, ETH. 10 Coins om in de gaten te houden in 2018; XRP, XMR, Waves, XVG, XLM, LSK, Qtum, Power Ledger, ZEC en Dash.

Wij als YoloFamilyTravel-aka-The Bitcoin Family-aka-De Campinggasten (hahaha), willen jullie in elk geval hele fijne kerstdagen wensen en alvast een waanzinnig jaarwisseling met heel veel liefde, geluk, gezondheid en crypto plezier in 2018!
Wij zullen kerst in Nederland vieren maar het volgende blog zal waarschijnlijk vanuit een zitzak in een goedkoop zonnig Aziatisch land geschreven worden.

Groet!
Didi

Didi Tahihuttu verkocht zijn huis en bezittingen voor Bitcoin. Voor Blocker.nl schrijft hij een tweewekelijks blog. Volg Didi ook rechtstreeks via zijn eigen Twitter account of dat van de Yolo family travel!