Media, media en nog eens media…
Een Frans team van het blad Society kwam voor twee dagen op bezoek om een mooi stuk te schrijven.  Qmusic belde ons live in de uitzending op, L1 radio wilde nog even weten hoe het ermee ging, de Volkskrant wilde de $10.000 grens van Bitcoin vieren en Hart van Nederland kwam ook nog even op bezoek toen de BTC $10.000 waard werd. Dan was er ook nog een team uit London voor twee dagen om een short docu te filmen.

De documentaire maker John Eames, een bekende poker speler uit  het poker circuit, heeft zijn nieuwe passie gevonden in het maken van documentaires. Ik vind het geweldig als mensen gewoon hun passie volgen en daarmee het leven leiden dat ze echt willen leven. Ja, hij had ook kunnen kiezen voor een standaard 9 tot 5 baan, maar hij koos om vol te gaan voor zijn passie, namelijk pokeren en heeft daar zijn werk van gemaakt. Nu stapt hij in de documentaire business en ik weet zeker dat dit hem gaat lukken, omdat hij er vol voor gaat. Tip van de week! Vind je passie, volg je dromen en ga er 1000% voor!

Oh ja, dan was er ook nog eens Herwin Thole van Business Insider die afgelopen week belde om te kijken hoe het met ons gaat.  Het allereerste artikel over ons ging gelijk viraal en het artikel dat hij nu schreef gaat ook weer aardig hard.

Crypto!
Op crypto gebied was het in elk  geval weer een bewogen week vol met verassingen. Tussen al de media, sinterklaas gedichten, surprises  etc. door moet ik op de coins letten en traden, want ik wil mijn doel bereiken.

Wat is het doel ? Ons vermogen verdriedubbelen voor kerst en we zitten op schema! Mijn slaapschema is helaas hier de dupe van. Als ik 5 uurtjes slaap pak op het moment is dat een luxe, haha.
Mede door de voorspellingen die ik deed in mijn vorige blog LTC, ETH en PowerLedger die allen meer dan 30% stegen, maar ook door de geweldige prestaties van Iota (+500%) en XLM (+300%) deze week, komt het doel van verdriedubbelen steeds dichter bij.

Bitcoin naar 1 miljoen?
Toen ik publiekelijk zei dat we met Bitcoin nog lang niet gingen verkopen, omdat deze meer dan $100.000 waard ging worden, werd ik weer voor gek verklaard! Stiekem kreeg ik wel heel vaak de vraag wat verwacht je dan wat de Bitcoin gaat doen? Dit heb ik op Facebook gedeeld en dat zal ik nu ook met jullie delen.

  • Bitcoin zal $15.000 zijn met kerstmis.
  • Bitcoin haalt $20.000 in het eerste kwartaal van 2018 en waarschijnlijk zelfs $40.000 in het laatste kwartaal van 2018.
  • In 2020 heeft de Bitcoin de $100.000 bereikt en ja, er is zelfs een kans dat Bitcoin $1.000.000 bereikt erna.

Nou dat was het weer voor deze week en houd SYS en NXT deze week goed in de gaten, die kunnen naar mijn mening voor een leuke verassing zorgen.

Groet!
Didi